Skolestart, nye kundebesøk og kommende arrangementer- Uke 33

Uke 33 har vært en spennende uke med skolestart og travle dager hos Arrangøren AS. Det er kjekt å være i full gang igjen etter ferietiden. Endelig har sommerværet kommet tilbake og vi kan nyte den flotte utsikten fra kontoret vårt. Her trives vi veldig godt med å planlegge kommende arrangementer.

Arrangørens uke har vært fylt med kjekke kundebesøk og møter med nye, hyggelige bekjentskaper. Et av møtene var hos Scandic Flesland Airport sitt preoffice, der vi fikk høre om de spennende planene for det nye hotellet. Vi venter i spenning på åpningen, og tror hotellet blir helt fantastisk å benytte for kommende arrangementer. Vi hadde også et møte med en kunde for å få de siste detaljene på plass før deres arrangement litt senere i måneden. Dette gleder vi oss til å fortelle mer om senere.

Både Mette og Vibeke elsker å shoppe og føler oss heldige når vi kan dra ut på handletur for kundene våre. Denne uken satt latteren løst på oppdrag for å finne rare hatter, smykker og annen morsom rekvisita. Dette skal brukes til en fotovegg på et arrangement lørdag 27. august. Håper de som kommer her får det like gøy som vi hadde det.

Vi har også fått ut et nytt nyhetsbrev denne uken, og håper det blir godt mottatt. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev fra Arrangøren kan du registrere deg på vår Facebook side (fra PC).

Ellers har vi tatt oss tid til to konserter. To unge, lokale stjerner har trollbundet oss på hver sin unike måte. Aurora og Kygo – Tusen takk for uforglemmelige konsertopplevelser, og takk til Bergen Live som får artistene på scenen og gjennomfører fantastiske arrangement gang på gang 🙂

Vi er så klar for en ny uke 🙂

Hilsen Vibeke og Mette-Christine.