Velkommen til bords

dekor

Ønsk velkommen til bords med et lekkert dekket og pyntet bord. Forventningene er store når du inviterer til fest. Noe av det viktigste for den som inviterer er at gjestene skal føle seg velkommen. Et flott pyntet bord er noe som gjestene legger merke til, det er detaljer som dette som hever en fest eller et arrangement til noe utenom det vanlige.

Etter flere år med ulike typer dekoroppdrag har vi etter hvert et opparbeidet et stort lager med ulike dekorelementer og rekvisita. Dersom du liker å pynte til fest selv men ikke ønsker å kjøpe noe nytt hver gang så finner du kanskje det du trenger hos oss?

Finn din stil

Flere og flere har kommet til oss for å leie vaser, lysestaker, lyslykter etc. til både bryllup, konfirmasjoner og andre feiringer. Nå har vi gjort det enda lettere for deg å pynte et flott festbord uten å måtte kjøpe nytt. Vi har nemlig laget flere dekorpakker i ulike stiler som du kan leie hos oss.

Uansett om du planlegger  jubileum, bryllupsfest, konfirmasjon eller en fest for venner og familie vil en av disse pakken kunne passe for din fest.

  • Ren og enkelt – En enkel og ren stil som passer godt for deg som ikke liker så mye på bordet men liker rene linjer.
  • Great Gatsby – Gjør festen komplett med fulle bord med glam og gull. Denne stilen passer både til private feiringer eller til et bedriftsarrangement.
  • Stram og maskulin – Stikkordet er sølv og litt mørkere elementer. En maskulin stil som passer til en mannlig jubilant eller konfirmant. Velg farger på blomster og servietter etter smak og årstid
  • Moderne minimalist – enkle og vakre detaljer i gull gjør festbordet vakkert og elegant. Dekorpakken passer godt både til bryllup, jubileum eller andre feiringer.
  • Rustikk og grønn – gull og grønt er en vakker kombinasjon og kan passe til ulike anledninger. Bytt ut ulike typer av grønt og opplev at uttrykket endrer seg.
  • Elegant Romatikk – elegant dekor i gull og blankt glass er prikken over ien på et hvert festbord.
  • Vintage – gamle elementer med en ny og moderne vri. Kombiner med ulike typer av grønt på bordet eller drop det grønne bruke en fin gammel hvit duk eller med tyll eller et annet lett stoff som en drapert løper på bordet. Vintagestilen passer både i rustikke og moderne lokaler.
  • Bonderomatikk- dekorpakkenen inneholder nytt og gammelt og passer spesialt godt i nostalgiske og rustikke omgivelser.

Hvilken stil liker du best? Vi håper uansett at du finner inspirasjon til å finne din stil her. Om du vil finne være kreativ og lage din egen pakke så kan du fremdeles leie enkeltelementer hos oss. Her finner du en oversikt over det vi har til leie.

Om du ikke vil pynte selv så hjelper vi deg gjerne, gi oss en lyd så tar vi en prat. Les mer på våre nettsider

Lykke til med festen 🙂

Hilsen Mette-Christine og Vibeke