2019 – Et fantastisk år oppsummeres

Høydepunktene står i kø når 2019, et fantastisk år oppsummeres. Først og fremst – 5 år! Ja, vi feiret femårsdag i september og er utrolig stolt over det. Det har vært fem år med hardt arbeid for å komme der vi er i dag, men det har også vært en fantastisk reise. Til tider som en tur med berg og dalbane, men det er viktig å lære av både oppturer og nedturer. Her kommer en liten kavalkade over året vårt:

Vinter/vår

2019 startet med et brak da vi gjennomførte vårt hittil største event på Sundvolden i januar– Cramolympics. Senere på våren hadde en av våre faste kunder sitt kundearrangement. Her fikk vi virkelig fikk slå oss løs med temaet Festival – Kjempegøy, vi gjør gjerne noe lignende igjen for andre kunder. En av de travleste periodene i året var mai og juni – høysesong for både sommerfester, kundearrangement, konfirmasjon og bryllup. Variasjonen i oppdrag var stor, og dette er jo noe av det som gjør jobben vår så utrolig gøy.

Sommer og Høst

Etter en lite feriepause i juli var det full fart igjen. Høydepunktet i høst var uten tvil oppdraget for Festningen Festival i Trondheim. Her hadde vi ansvaret for å få VIP-området på festivalen til å skinne litt ekstra. Vi ble ganske så fornøyd med resultatet og vi kan rapportere om at stemningen var god – det var vi selvfølgelig tilstede for å sjekke – Takk til Anette hos Kjempegøy.no for herlig samarbeid.

Høsten ble veldig  travel med oppdrag for både nye og gamle kunder. Vi fikk også jobbe på flere nye steder, alltid kjekt. En helg ble til og med tilbrakt om bord på Fjordline tur/retur til Danmark sammen med en kunde. Her pyntet vi to dager på rad til både Hawaii-fest og en litt mer stilfull jubileumsmiddag.

Festsesongen

November og desember har vært en eneste lang fest; Mange julebord, men også jubileumsfester, kundearrangement, og familiejulefester. Før jul var vi også heldig å bli invitert på en del fester selv. Ikke alt vi har tid til å gå på, men vi prøver, for det er jo alltid kjekt å være gjest også, og ikke alltid være den som arrangerer. En ekstra takk til Thomas hos Sijabra og Bryllupspakken som inviterte oss på sitt helt spesielle julebord.

På slutten av året lanserte vi også et nytt produkt. Dette gleder vi oss kjempemye til å jobbe mer med. Interessen for å leie dekor hos oss har bare økt i 2019 og nå har vi gjort det enda lettere for deg å pynte et flott festbord uten å måtte kjøpe noe nytt. Vi har nemlig laget ferdige dekorpakker i ulike stiler som du kan leie hos oss. Vil du vite mer så se her.

Nettverk er gull

Noe av det vi vil fremheve nå på slutten av året er alle de fantastiske personene vi har rundt oss. Vi er heldig å ha så mange flotte kunder og samarbeidspartnere. Vi er glad for hver og en av dere. Til alle våre leverandører og samarbeidspartnere som vi har jobbet sammen med gjennom året; Selskapslokaler, hoteller, cateringleverandører, servitører, artister, DJs og aktivitetsleverandører, utstyrsleverandører etc. Vi kunne ikke gjort det uten dere. Og til alle kunder; tusen takk for tilliten! Vi gleder oss til nye oppdrag i 2020.

Godt nytt år og takk for det gamle!

Hilsen Mette-Christine og Vibeke