Slik lager du tropisk aften på ditt neste fest

Tropisk aften

Kjært barn har mange navn – tropisk aften, Hawaiifest eller tropical party, uansett er dette temaet en klassiker som aldri går av moten. Temaet kan fungere året rundt, og er alltid en hit for å skape god stemning. Stikkord for stilen er palmer, flamingo og sterke farger som rosa, turkis, gult. Slik lager du tropisk aften på din neste fest:

Tropisk på bordet

Dekk bordet med grønne tropiske blader, gjerne med ekte tropiske frukter som ananas, kokosnøtt, vannmelon, sitrus og tropiske blomster. ekte eller kunstige – Det er ikke viktig. Til festen der bildene her er tatt fra, valgte vi en spesialdesignet dekorasjon med en uthult ananas om potte med flotte blomster i sterke farger. For å få litt mer farge på bordet la vi ut kunstige hawaiiroser på bordene.

Velg gjerne en hvit duk på bordet dersom du ønsker det, sett på litt telys dersom du føler for det vi valgte ananaslykter istedenfor telysholdere(Det vil være enklere å dekke bordet dersom du ikke er på en båt slik som vi var på disse bildene med her hadde vi visse restriksjoner for dekor)

Skap en helhet i rommet

La dine gjester føle på stemningen med en gang de kommer inn i rommet. Du kan for eksempel henge opp en installasjon av grønne blader og tropiske blomster i taket eller henge opp en gren med tropiske fugler. Sett  opp små minipalmer eller oppblåsbare palmer rundt i rommet. Vi gjorde begge deler om du ser på bildene. Her er det mye pynt som gjelder.

ALOHA – velkommen på fest

Ønsk dine gjester velkommen med en tinkibar med tropiske drinker og la både de alholfrie drinkene og drinker med alkohol se like ut. Pynt med tropiske frukter og cocktailpinner, paraplyer m.m. Lei inn en slushmaskin eller bartender om du ønsker en ekstra svung på drikken.

Dress for success

Be dine gjester om å kle seg etter tema. Mange gjester vil slå seg løs, men ha gjerne litt stæsj i bakhånd  sånn at du kan pimpe opp gjestene dine ved behov. Vi foreslår å ha en del blomsterkranser og solbriller i reserve.

Lag deg en plan

Ingenting skaper bedre stemning på en fest en at gjestene ser at vertskapet har lagt seg i selen for å skape en stemning. Tenk helhet når du planlegger. Det er mange butikker og nettbutikker som selger utstyr til tropisk fest/hawaiifest, søk deg frem til dine favoritter. Det beste resultatet får du dersom du blander organiske naturlige elementer og litt kjøpt fra diverse morobutikker.