Nye trender, private arrangementer og julebord

Høsten er en nydelig årstid og for  oss som er interessert i nye trender, er dette alltid er en spennende tid. Vi har det veldig gøy for tiden, noe du kan lese om i vår bloggpost «Nye trender, private arrangementer og julebord» Håper du også nyter årstiden 🙂

Få julebordet på plass og lei gjerne utstyr til ditt neste private arrangement hos oss. 

Flere og flere kunder begynner å tenke på julebordet, selv om temperaturen utendørs er ganske så sommerlig. Denne uken har vi fått flere julebord på plass. Sted er booket og da gjenstår det bare å få på plass andre detaljer som underholdning, dekor etc. TIPS: Husk å reservere stedet for julebordet før sesongen er helt i gang.

Private feiringer har sesong året rundt, og vi er veldig glad for å få lov til å være med å organisere både 30 årsdager, 40 årsdager og andre jubileum. Vi elsker å få lov til å sette preg på slike fester. Vi leier også ut dekor og rekvisita om kundene selv ønsker å foreta pyntingen. Vår utleietilbud ser ut til å være populært, og det var tanken bak vårt tilbud. Enkelte ganger er det ikke nok med de vasene og lysestakene en har i skapet fra før, dersom bord skal dekkes til mange gjester. Vi har stort utvalg av flotte ting og  her under ser dere noen bilder fra en konfirmasjon der vi lånte ut vaser for å få borddekkingen til å gå opp. Vi synes at dette bordet ble helt nydelig – Vi håper konfirmanten hadde en fantastisk dag.

Gode samarbeidspartnere er viktig

For å kunne drive med det vi gjør, er vi helt avhengig av gode samarbeidspartnere. En av disse er Nordic Choice som før helgen inviterte oss på et kjempegøy kundearrangement på Clarion Hotel Admiral. Her traff vi mange kjekke folk blant annet fra andre eventselskaper som vi konkurrerte mot i et spill kalt «The Game».  Det var ingenting å si på innsatsen til lagene og det ble mye moro utover kvelden. Vi Gratulerer Possibility+SES med seieren. Vi hadde en strålende kveld til tross for plassering utenfor pallen.

Uken avsluttet på best mulig måte med flere nye bekreftede oppdrag. Det er ingenting som er så gøy som kunder som tenner på våre forslag og ideer. Vi er kjempefornøyd med egen innsats og vi gleder oss til å jobbe videre med disse prosjektene.

2 års jubileum med reklamefilm og fotograf med oss på oppdrag. 

Stemningen var også stor når vi fikk se et utkast til reklamefilmen som er i produksjon om oss. Vi fyller snart 2 år og har mye gøy på gang i vår jubileumsuke. Blant annet denne filmen som vi gleder oss til å vise. Vi hadde også med oss fotograf på et oppdrag som dokumenterte oss «in action» kjempegøy og se bildene – håper dere også ser at vi koser oss på jobb 🙂

Vi håper dere har hatt en nydelig helg og er klar for en ny uke – Det er vi 🙂

Hilsen Vibeke og Mette-Christine