,

Uke med høyt tempo hos Arrangøren

Vi har hatt en fantastisk uke fylt med nye bekjentskaper og et meget høyt tempo. Fra produktive kundemøter, befaringer av ulike lokaliteter, innkjøp og dekorering av arrangement, til nyhetsbrev og publisering av nytt blogginnlegg. Dette liker vi. Budskapet vi ønsket å få frem i blogginnlegget er viktigheten av god planlegging for å få til et vellykket bedriftsarrangement. Julebordsesongen nærmer seg og det er allerede begynt å fylles opp enkelte steder. Les hele bloggen HER

Vi rakk også å få med oss Grundermessen til Ulstein Grunderforum. Her traff vi mange grundervenner det alltid er hyggelig å snakke og utveksle erfaringer med. I tillegg fikk vi med oss et par mini salgskurs – veldig motiverende.

På Torsdag var vi på et superinspirerende møte hos De Historiske Hotell og spisesteder der vi blant annet fikk spennende presentasjoner fra Fretheim hotell og Finse 1222- to hoteller med masse å by på i fantastiske omgivelser. Et hav av muligheter for både private og bedriftsarrangement. Takk for et hyggelig møte.

Vibeke har denne uken også fått omvisning på en Flytende bolig. Det spennende flytende huset ligger til kai på Damsgård, og i tillegg til å være en bolig kan det også brukes som festlokale.

Fredagen startet med styrtregn i beste Bergensstil ved vårt oppmøte på Torget (og minner oss om at det finnes ikke dårlige klær… ) På torget møtte vi en forventningsfull gjeng fra Eiendomsmegler Krogsveen som skulle sendes sjøveien med ribber til Herdla. Været ble lysere jo lengre vi kom ut i havgapet, og vel fremme hos Gone Paddling på Herdla ble vi møtt av solgløtt. Vi satt da igang med pynting og klargjøring av Tentipien til kveldens fest for våre gode kunder. TIPS: Er du ute etter et litt annerledes festlokale? Vi kan virkelig anbefale en Tentipi. Stemningen i lavvoene er magisk og veldig flott utover kvelden, spesielt nå på høsten med fyr på bålet og glødende kinn. Det setter en helt særegen stemning blant gjestene.  Tusen takk til Krogsveen for tilliten nok en gang. Vi håper dere hadde en kjempefin dag og kveld.

Fredagskvelden fortsatte for vår del på Scandic Neptun i meget hyggelig selskap. Vi fikk mange kjekke bekjentskaper og stemningen stod i taket utover kvelden. Ikke visste vi at monopolpenger kunne være så gøy å eie for en stund. Takk til Scandic for en super kveld 🙂

En fantastisk avslutning på en helt topp uke- søndagen er tilbragt sammen med familien i strålende solskinn. Håper du også har fått nyte finværet i verdens vakreste by. Takk for at du følger oss og heier på oss- det betyr mye for oss.

Hilsen fra Mette og Vibeke