, ,

Fra Bryllupsmesse til gyngende kveld ved Puddefjordsbroen

For en innholdsrik, morsom og travel uke vi har hatt. Flere typer oppdrag er under planlegging, og vi har i tillegg avviklet opp til flere denne uken, fra bryllupsmesse til gyngende kveld ved Puddefjordsbroen. Lørdag var det «premiere» på et nytt og spennende lokale. Et herlig par fylte 2 x 30 år og ønsket seg en litt annerledes feiring. Valget falt raskt på Flytende bolig med sin unike beliggenhet, sitt særegne design og korte avstand til det meste. Vår jobb var å dekorere med gøye dekordetaljer skreddersydd for dobbel 30 års fest. Det så ut til å bli en gyngende kveld på Puddefjorden. Gratulerer med dagen begge to:)

Visste du forresten at vi har god kjennskap til mange ulike lokaler i Bergen? Mange faktorer er med på å avgjøre hvilke lokale som er det riktige; størrelse, pris, beliggenhet, atmosfære etc. Alt dette er det viktig å vite noe om for å kunne finne det riktige lokalet til våre kunder, og vi kommer alltid med våre anbefalinger som passer akkurat deg best.

 

Personal shopping og dekorering 

Vi jobber for tiden med flere oppdrag der vi kun står for dekorplaner og innkjøp av dekor. Dette gjør at du gjerne stadig ser oss rundt om i butikkene i Bergen. Vi fyller opp både biler og kontor med kasser av dekor og rekvisita. Ønsker du å leie dekor?  – Ta kontakt med oss så kanskje vi kan hjelpe deg. Vi har litt av hvert i våre hyller:)

Jubileumskonkurransen vår på Facebook er ennå ikke avsluttet, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Det er kjempegøy å lese kommentarene fra alle som ønsker å vinne en Dekorbox til en feiring som planlegges. Vinneren kåres den 30. september- husk å melde deg på om du ikke allerede har gjort det.

 

Gifteplaner?

Denne uken har Vibeke representert Arrangøren som utstiller på bryllupsmessen til Tilbords. Dette var en ny og spennede opplevelse med mange skjønne brudepar og leverandører. Vi fikk også en heldig vinner av vår messekonkurranse. Premien var to timer med Arrangøren der vi hjelper med dekorplaner eller noe annet rundt planleggingen av det kommende bryllupet.  Bryllupsdekor er kjempegøy – Det er et ærefullt oppdrag å få lov til å være med på å sette prikken over i`en på en så viktig dag. Går du med gifteplaner og ønsker det lille ekstra, vil vi svært gjerne ta en prat med dere. Vi kan også hjelpe til med å lage planer og eventuelt gjøre innkjøp dersom du ikke ønsker å overlate hele jobben til oss. Det kan være endel nerver i sving når en så stor dag skal planlegges, og fint å overlate deler av denne delen til noen eksterne som kan gi objektive tips og råd for det beste resultatet. Vi elsker å hjelpe vordende brudepar.

 

Ut mot havet

Fredag var det tid for å kjøre ut mot havet til Mongstad. Denne gangen reiste Vibeke sammen med Det gode selskap for å stelle istand til jubileumsfest på Mongstad base som feirer 30 års jubileum. Det er alltid gøy å være på farten og vi trives best når det er mye som skjer oss. Ulike oppdrag fra uke til uke digger vi rett og slett.

 

Italia

Mette overlot roret til Vibeke for en langhelg i Italia. Italia er begge «Arrangørenes» favorittland og vi har mye erfaring og kunnskap som vi gjerne deler med deg. Hvorfor ikke legge en tur med jobben, en venninnetur eller kanskje en jubileumsfeiring til Italia? Vi hjelper deg gjerne med både tips og praktisk organisering.

På enhver reise vi foretar oss ser vi etter inspirasjon. På en sykkeltur i Verona kom Mette over denne herlige scenen utenfor en vakker kirke. Bilen stod og ventet på brudeparet som var inne i kirken for å få sin velsignelse – Et magisk øyeblikk.

 

Søndag var det tid for velfortjent hvile og familietid for Vibeke etter en ekstra hektisk uke. For et nydelig vær- det skapte perfekte rammer og ga en god oppladning før ny og aktiv uke. Vi håper du får en topp siste septemberuke, og husk- Facebook konkurransen der du kan vinne en dekorbox – den kan også tilpasses julebordet.

 

Hilsen Mette-Christine og Vibeke