Velkommen oktober med høsthygge og innekos

Flaks at vi har både gummistøvler og regntøy når vi skal farte rundt i Bergen om dagen. Denne uken har høsten satt inn for alvor, og da blir vi bare enda mer motivert til å skape hyggelig atmosfære innendørs på kommende arrangementer. Det er heldigvis litt sol innimellom også, men for oss er ikke været avgjørende for at festen skal bli vellykket. Vi ønsker velkommen oktober med høsthygge og innekos.

Det visuelle inntrykket er viktig på våre arrangement, og Vibeke skal derfor tilegne seg mer kunnskaper innenfor dekor og styling denne høsten. Det er viktig for oss å være oppdatert og kunnskapsrik. For å følge med på det som skjer, har vi planer om å blant annet gå på kurs, foredrag og ikke minst gleder vi oss til Bolig og Interiørmessen senere denne måneden. En flott arena som inspirerer oss.

Fredag var siste dag i september, og vi gikk igjennom hele kommunikasjonen i vår jubileumsmåned, samt la høstens markeds og kommunikasjonsplaner hos Mana Communication. Vi er supermotivert og det kommer til å bli en kjempegøy høst. Møtet innbefattet et litt uhøytidelig fredags- crazy photoshoot, samt at vi trakk vinneren av vår jubileumskonkurranse under «livesending» på Facebook. Morsomt og utfordrende, men vår sending ble tatt godt imot. Det frister derfor å avholde flere, så følg med utover høsten. Du vet aldri hva som skjer hos Arrangøren 😉 Gratulerer så masse til Anne Elisabeth Fremstad. Hun skal få en flott dekorbox fra Arrangøren til å pynte opp på nabofesten de skal ha i høst. Vi håper å få se bilder fra festen 🙂

Vi fikk så mange flotte «søknader» i konkurransen at vi besluttet å gi en ekstrapremie.  En flott mamma som syntes at datteren fortjente litt ekstra glam på sin 15 årsdag fikk den hos oss. Vi er spent på å høre mer om dette. Gratulerer til deg også.

Oktober er her med sine vakre farger, og vi har mange spennende høytidsdager i vente frem mot nyttår. Har dere planer for feiringer, eller trenger dere hjelp av noe slag? Vi hjelper så gjerne med både deler av planleggingen, innkjøp, tips og råd samt også hele arrangementet- i alle størrelser. TIPS: Book julebordet, julelunsjen, juleverksted og juletrefesten i god tid. Tro det eller ei, men mye er allerede fullbooket i byen vår. Vil du ikke være i Bergen eller i Norge? Som tidligere reiselivsfolk har vi gode kontakter og ideer dersom du kan tenke deg å reise utenfor byen mellom De Syv Fjell. Vi har gode kontakter og er kreative. Ta kontakt HER

Søndagsværet gir oss inspirasjon og er familliedag for oss. Vi samler idag krefter før ny og spennende grunderuke. Velkommen oktober- Vi er klar, er du?
Tusen takk for at du følger oss og inspirerer oss 🙂
Hilsen Vibeke og Mette-Christine