Et fantastisk år går mot slutten

Et fantastisk år går mot slutten og vi tar oss tid til et lite tilbakeblikk på 2018. Året har vært innholdsrikt og til tider meget travelt, men vi er så takknemlig for alt vi har opplevd, alt vi har lært og alle de fantastiske menneskene vi har møtt. Konkurransen i markedet er stor og det er mange dyktige aktører der ute, men til tross for stor konkurranse har vi også i år hatt en stor vekst og dette må vi si oss veldig godt fornøyd med.

Private oppdrag øker

Etterspørselen fra private kunder har økt sterkt i 2018 og vi har vært  delaktig i mange ulike private oppdrag; konfirmasjoner, 40 – / 50 – årsdager og ikke minst et stort antall bryllup. Hele 15 bryllup har vi vært involvert i. De fleste er dekoroppdrag, men vi er også ofte involvert i flere deler av planleggingen, i tillegg til dekorering av festlokalet. Det er en stor ære å få være en del av den store dagen for vordende brudepar.

Et av årets høydepunkt var når vi fikk i oppgave å planlegge et bryllup på bare noen dager. Brudgommen ville overraske sin kjære med bryllup – uten at hun visste noe. Vielsen fant sted på bryllupsmessen «Wedding Shower» på Scandic Airport Flesland i høst, og det var rørende når bruden så ja til sin kjære Raymond. Takk for at vi fikk bistå. Et uforglemmelig øyeblikk både for oss og for brudeparet.

Når vi jobber med private kunder, kommer vi alltid tett på og blir ganske godt kjent med kundene underveis i planleggingen. Det er viktig for oss å lytte til ønsker og behov og ha en god dialog. Alle disse hyggelige oppdragene setter spor hos oss.

Stor variasjon i bedriftsarrangement

Variasjonen i de ulike bedriftsarrangementene våre er stor. Dette gjelder både størrelse og innhold. I år har vi gjennomført alt fra mindre VIP-arrangement med 4 – 14 deltakere, til større events som kick- off og julebord med opp til 250 gjester. Vi elsker å finne på nye ting, og å få benytte kreativiteten vår. Når vi leverer ideer vi selv synes er gode, og kundene begeistres, er vi i vårt ess. Dette er det vi liker aller best.

Vi er meget stolt over å ha en stor andel av kunder som velger å komme tilbake til oss. Mange gir oss ansvar for flere arrangement gjennom året og noen har faktisk vært kunde hos oss siden oppstarten i 2014. Dette styrker samarbeidet, da leveringen blir enda bedre dess bedre kjent vi blir med kunden. Vi er så glad for å ha kjente navn i vår porteføje som for eksempel Kavli, Veidekke, Rema 1000, Vizrt og Krogsveen for å nevne noen.

Noe av det vi har levert av bedriftsarrangementer i 2018:  Kick-Off, årsfest, kundearrangement, sommerfester, interne seminarer med sosial samling, julebord, julefest/familiearrangement.

Historisk flott sommersesong

Vi kommer ikke unna å skrive noen ord om den flotte sommeren vi hadde. Det er jo ikke alltid at sommerfest betyr sommer og sol her i Bergen, men årets sommerfester går rett inn i historiebøkene. For noen uker vi hadde i løpet av mai og juni. Det var strålende sol fra skyfri himmel på samtlige av sommerfestene og stemningen rundt omkring var bare helt uvirkelig. Det er jo lov å håpe på at dette kan gjenta seg i 2019….

Vi hedrer Eva – Kristin

I store deler av dette året har vi vært så heldig å ha en ekstra person på laget. Eva Kristin har jobbet deltid på prosjekt hos oss siden april. Med den mengden arbeid vi til tider har hatt,  kunne vi ikke klart oss uten. Hun har jobbet både tidlig og sent, ukedager og helger og er ikke redd for å ta tak i en eneste oppgave vi kommer med. Vi setter så urolig stor pris på den innsatsen Eva Kristin har lagt ned hos oss disse månedene. Mer lojal og innsatsvillig medarbeider skal du nok lete forgjeves etter…..  Og for en humørspreder. Tusen takk – du er super!

Takk til 2018, velkommen 2019

Det er med store smil om munnen vi ser tilbake på dette flotte året. Mye spennende har skjedd og vi er i stadig utvikling og lærer hele tiden. Samtidig blir vi mer trygg på oss selv og den posisjonen vi etterhvert har fått i markedet. Vi skal fortsette å dyrke våre sterke sider og våge å være oss selv. Vi vil fortsatt være synlige i sosiale medier for dette ser vi gir resultater. Både fordi folk blir bedre kjent med oss og det vi står for, men fremfor alt er det veldig motiverende å være i dialog med våre følgere. Arbeidet med SEO har også vært viktig, og vi mottar forespørsler grunnet god Google-synlighet og tilstedeværelsen i sosiale medier. En stor takk til Mana Communication som er vår sparringspartner, og som har arbeidet tett med oss siden 2016 for å lykkes med dette.

Vi har mye spennende på gang og får en pangstart på  2019 med det største eventet vi har hatt ansvar for til nå. Det er bare detaljer som gjenstår før vi faktisk pakker kofferten og drar over fjellet for å gjennomføre et kick-off for 200 mennesker. Vi gleder oss til å fortelle mer om dette.

Til slutt vil vi sende en stor takk til alle våre herlige leverandører og samarbeidspartnere. Dere er fantastiske og gjør at vi opplever vår jobb som verdens beste. Vi kunne ikke gjort jobben vår uten alle dere; hoteller, selskapslokaler, cateringleverandører, DJer, artister, transportselskaper, utstyrsleverandører, ballongleverandører etc. Vi setter umåtelig stor pris på dere og vi gleder oss til å finne på massevis av gøye ting sammen med dere også i 2019.

TUSEN TAKK OG ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!!!

Hilsen Mette-Christine og Vibeke