Cramolympics 25 år etter OL på Lillehammer

Forrige helg gjennomførte vi et av våre største arrangementer noensinne og det på andre siden av fjellet. Med Vinterleker som tema, eller Cramolympics som ble navnet, har det være helt fantastisk å få arbeide med dette prosjektet fra ide til ferdig utførelse.

Cramo kontaktet oss i høst, med et tema for samlingen som allerede var bestemt, nemlig Vinterleker. Det er i år 25 år siden OL på Lillehammer, og ønsket var å gjenskape den gode stemningen. Vi elsker når kunder kommer til oss med kreative ideer, og satte i gang planleggingen med store smil om munnen 🙂

Cramolympics ble til

Som organisasjonskomite til vinterlekene, var den første og viktigste oppgaven å finne rett sted for eventet som fikk navnet Cramolympics. Etter mye research falt valget på Sundvolden Hotell, et flott hotell med fantastiske fasiliteter og nok rom til denne store gruppen, og med det beste av alt; En fantastisk vinterpark med god plass til å drive vinterleker. Med stedet booket, startet det morsomme arbeidet med å få på plass innholdet. Når vi har tema på plass, er dette essensen i alle deler av planleggingen.

Cramo utarbeidet en egen Cramolympics – logo som ble benyttet i alt fra invitasjoner og deltakerkort til program og pynting av selskapslokalet. For å få ekte Lillehammer – følelse, måtte vi ha en skikkelig åpningsseremoni (ikke noe OL uten!) Innmarsj med flaggbærere for hvert lag, åpningstaler og underholdning for å skape stemning. Danser Sara Einbu med sin gjeng var klar for OL opptreden, og med originale vettedrakter fra Lillehammer, gledet vi oss skikkelig til å oppleve dette.

Vi er utrolig takknemlig for vårt store nettverk, og med på laget fikk vi Kollensvevet/Your Way som hjalp til med aktivitetsplanleggingen. De gjorde alt for å tilpasse seg både våre og kundens ønsker og behov. En fantastisk gjeng med dyktige mennesker som holder til i Oslo!

Dagen er kommet – tid for OL

Endelig var tiden kommet, etter måneder med planlegging, reiste Mette over fjellet for å dirigere hele gjennomføringen. Dagen startet med samling i konferansesalen med ulike presentasjoner. To av sjefene entret lokalet på rulleskøyter, mens bilder fra tidligere OL spilte i bakgrunnen, og dette satt virkelig stemningen! Deretter var det duket for åpningsseremoni. Lagene entret parken og åpningstalen til «Cramoranch» erklærte vinterlekene for åpnet. Med dansende vetter, var stemningen på topp når lagene skulle sette igang med de ulike aktivitetene. Ulike stasjoner var spredt rundt i parken og konkurranseinstinktet var høyt hos alle lag når de ulike oppgavene skulle løses. Så utrolig gøy! Etter to timer med stor innsats ute i snøen, ble det en høytidelig avslutningsseremoni innendørs med taler og overrekkelse av en symbolsk fakkel som var blitt sendt rundt til alle avdelinger i hele landet.

Hva passer vel bedre etter noen timer ute i snøen enn en real afterski? I hotellets nattklubb var DJ Vibeke Bruff klar for å heve stemningen ytterligere. Det ble både allsang og dansing og vi måtte nesten kaste folk ut av lokalet for å få de til å gå og skifte til kveldens bankett…

Dinner and show

Kveldsarrangementet skal være prikken over i èn på opplevelsen, og for å pimpe lokalet, ønsket vi å få inn Cramos logofarger. Festlige Ting leverte lekre ballongdekorasjoner og resultatet ble fantastisk. Ingen fest uten musikk, og et band vi tidligere har samarbeidet med ble hyret inn. De passet perfekt for denne kunden. Etter endel research og diskusjon med kunden, ble det også enighet om at en stand up – komiker ville være et populært innslag under middagen. Valget falt på Halvor Johansen og det er ikke feil å røpe at det ble en ubetinget suksess.

Stor suksess

Under banketten ble Mette ropt opp på scenen som representant for organisasjonskomiteen, og fikk jubel og fantastiske tilbakemeldinger. Det ble vel faktisk sagt at dette var den beste samlingen de noensinne hadde hatt, veldig gøy å høre. Med på laget både underveis og ikke minst under selve arrangementet hadde vi Edvard og Sigrid fra Accommodate. En stor takk også til Jon Anders i Magenta Music om stod for all teknikk i løpet av helgen. En mer positiv og fleksibel samarbeidspartner skal du lete lenge etter. Vi er så takknemlig for alle dyktige leverandører som har bidratt til at dette ble et så vellykket arrangement.

Noen hektiske måneder med planlegging ble det, men så utrolig artig å få slå seg helt løs og komme med kreative løsninger, og arbeide tett med Cramo. Fra ide til ferdig produkt, er mye arbeid, men alt er verdt det når vi ser fornøyde deltakere og store smil. Det har virkelig vært helt fantastisk å få arbeide med dette prosjektet fra ide til gjennomføring. Vi er klar for flere nye oppdrag som dette!

Hilsen Mette-Christine og Vibeke