, , ,

Ukens høydepunkt var uten tvil et spennende dekoroppdrag

Ukens høydepunkt var uten tvil et spennende dekoroppdrag på Quality Hotel Edvard Grieg. Her var oppgaven å sette prikken over ien på Acos sin jubileumsfest. Vi gratulerer så mye med 20 års jubileum og sier tusen takk for oppdraget. Flotte ballonger ble levert av Lilleballong som også ga oss god hjelp med oppsettet i lokalet. Som alltid var det en fornøyelse å jobbe på Edvard Grieg – for en gjeng med positive og serviceinnstilte folk. Vi håper vi kan komme tilbake snart.

Det er alltid gøy å dekorere med lydprøver og sang i bakgrunnen, og det er lett å bli revet med og ta noen dansesteg – det gjorde vi denne gangen med toner fra Alejandro Fuentes og Sandra Lyng Haugen. Vibeke benyttet til og med sjansen til å få tatt en selfie med Alejandro, en kjempesporty og hyggelig artist. Det vi hørte fra scenen var kjempebra og det var jammen synd vi ikke fikk være med på festen.

Vi har også hatt flere møter på diverse lokasjoner denne uken og det er kjekt med høy aktivitet. Et meget hyggelig møte ble det når vi traff Sebastian fra Eventshots. Han er en målrettet kar som med sin familiebedrift skal gi deg gøye fotopplevelser med sin mobile fotobooth. Vi har prøvd og det ble flere gøyale bilder. Dette skal vi nok benytte oss av på fremtidige arrangement.

Forøvrig jobber vi sammen med Det gode selskap og andre dyktige samarbeidspartnere for å klargjøre til gjennomføring av et spennende arrangement på Rekstensamlingene i februar. Vi gleder oss til denne happeningen og håper det blir en suksess. Mer informasjon kommer snart.

2017 har begynt med et brak og det har vært mye å gjøre. Selv om det er travelt, har vi bestemt oss for å være flinkere til å tenke på helsen og sette av tid til trening. Med fokus på dette startet vi uken med å ta oss en herlig treningsøkt. Lange arbeidsdager og jobbing både på kveldstid og i helger setter sine spor i både armer og bein, og fokuset vårt på helse blir desto viktigere. Sunne mat og aktivitetsvaner er kommet for å bli hos oss, og det gjør oss dessuten mer kreativ. Det hjelper også at Vibeke har god kompetanse på fagområdene og kan komme med gode råd 🙂

Vi håper at du har fått nyte den fantastiske vinterhelgen vi har hatt, med eller uten ski på beina. Vi er klar for en ny uke med spennende prosjekter. Vi har flere lovende kundemøter i kalenderen og krysser fingrene for at nye oppdrag er på vei inn 🙂 Har du et kommende jubileum å feire, eller kanskje noe annet festlig på kalenderen i år?  Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe dere.

Ha en strålende uke

Hilsen Mette-Christine og Vibeke