Ta våren inn på bordet

Vi er kjempeglad for å kunne presentere vår første gjesteblogger, som denne uken er Vicky Holmedal. Vi ble kjent med Vicky for noen år siden da hun gikk til topps i en konkurranse vi arrangerte sammen med Fretex. Her fikk vi se Vicky`s kreativitet og sans for å dekke originale og lekne bord. Vi har også vært så heldig å ha Vicky med oss på enkelte dekoroppdrag når vi har trengt litt ekstra hjelp. Vicky har en flott Instagramkonto som heter @livingfourseasons, som er verdt å følge.

Alt vi gjorde var å gi Vicky stikkordene vår og påske og her er resultatet. Vi håper at du blir inspirert til å ta våren inn på bordet. Det ble i alle fall vi 🙂

«Yeah! Vi gleder oss til at våren er rett rundt hjørnet. Det er tid for å våkne, fornye og snart er det påske. Det er fremdeles for kaldt ute til å ha lange komfortable middager med familie og venner på terrassen eller i hagen. Det var derfor det slo meg å pynte bordet med mine nylig kjøpte stemorsblomster før de blir plantet ute.

Det er en enkel, men fargerik borddekking med fine blomster i terracottapotter, sekkelerret bordløper, levende lys og noen små påskevennlige detaljer. Det er en liten kanin som bor i denne koselig hagen.

Nydelige glass-egg fylt med sjokolader og gulrot-servietter! Disse var morsomme å lage. Man trenger oransje servietter, rulle dem sammen og binde dem med en rustikk trå. Salvie-urter skulle forestille det grønne gresset på toppen av gulrøttene . Det lukter så godt!