,

Sol ute, sol inne – full fart og høysesong

Endelig kom sommeren til Bergen, dette har vi ventet på. Det ble ikke mange timer i solen, men et par pauser på balkongen utenfor kontoret har det blitt. Tempoet er høyt og det blir mange timer foran PCen og i telefonen. Travle dager er jo bare gøy, for det betyr jo bare at det er mange som ønsker våre tjenester. Så vi sier sol ute, sol inne – full fart og høysesong hos Arrangøren 🙂

Fra Oslo til Bergen på studiebesøk

En litt skummel men spennende dag ble det på torsdag. To flotte damer som har startet opp et selskap som skal drive i samme «gate» som Arrangøren spurte om de kunne få komme på besøk til oss. Veldig kjekt når noen vil ta turen fra Oslo til Bergen på studietur for å henge med Arrangøren. Vi hadde to supre dager og vi delte så godt vi kunne av våre erfaringer. Bonusen var å bli kjent med Margrete og Catharina , to flotte damer som har tenkt å brette opp ermene og satse på festplanlegging og dekor.  Damene hang på slep i to dager, både på innkjøp, dekorlaging og rigging og pynting av lokale. Tusen takk for hjelpen og lykke til med forretningene! Vi håper at våre råd og tips kommer godt med. En ting er i alle fall sikkert, vi sees snart igjen.

Mye spennende på gang i det bergenske utelivet

En viktig oppgave for oss er å holde oss orientert om det som skjer i Bergen, spesielt når det gjelder hotell og utelivet. Dette er viktige arenaer for oss. Denne uken var vi så heldige å få en rundtur på flere av de nye stedene som er under utvikling i byen. Marius Larsen Som skal drifte mange av disse stedene viste oss rundt med stor stolthet. Det skjønner vi godt for her er det mange steder som kommer til å begeistre bergensere og tilreisende med sine konsepter og de åpner i god tid til høysesong.

Sammen med oss på omvisningen var Heidi fra Pievino. Heidi er en somalier med stor kunnskap og engasjement for vin og god mat. Pievino har blant annet kurs der hun deler sin kunnskap om både vin, champagne og til og med cider. Arrangøren kan formidle hennes tjenester i våre konsepter og vi ser frem til mange gøye påfunn sammen.

Las Vegas på Rekstensamlingene

Det vi liker aller best er definitivt å gjennomføre arrangement. Mange planleggingstimer ligger bak og spenningen er alltid stor på arrangementsdager. Vil gjestene kose seg, blir kunden fornøyd? På fredag var det full rulle på Rekstensamlingene med 90 gjester på kundearrangement for en av våre gode kunder. Det er tredje år på rad Arrangøren får ansvaret for arrangementet, og vi setter stor pris på å få tillit enda en gang. LAS VEGAS var temaet, og stemningen var meget god da dollarsedlene ble delt ut og gamblingen kunne starte. Høye innsatser på alle bord og vi er glad det ikke var ekte penger det ble spilt med… Fantastisk mat som alltid av Det Gode Selskap, Cesarsalaten som ble servert er den beste salaten vi noen gang har smakt. Under middagen ble folk forbløffet og lurt trill rundt av kortkunstner Mikael Hedné. Noen kjente nok ham igjen fra Norske Talenter, men det var enda mer imponerende og se dette på nært hold. Vi håper at alle koste seg med å tilbringe kvelden i LAS VEGAS. Takk til SES-Gruppen for glimrende levering av aktivitet og teknikk.

På oppdrag i Bergen Vest

På lørdag var det nytt oppdrag da Vibeke dro til Bergen Vest for åpningen av et nytt meglerkontor for Eiendomsmegler Krogsveen. Her hadde vi ansvaret for å koordinere og planlegge innholdet for åpningsdagen. Det er alltid kjekt å være kreativ og tenke utenfor boksen, og her syntes Vibeke at det passet med et ballonghus istedenfor en vanlig ballongportal. Vi er glad for sporty kunder som er med på å prøve noe nytt 😊. Tusen takk for oppdraget, vi håper salget går til topps.

Har du forresten tenkt på at det bare er 6 uker til skoleferien starter? Ikke lenge, men det er fremdeles tid til å få på plass sommerfesten om du ikke allerede har tenkt på dette 😊.

Hilsen Vibeke og Mette-Christine