Vi elsker denne herlige vår og sommersesongen. Forventninger dirrer i luften og viktige begivenheter skal feires. Ukentlig tikker der nye henvendelser inn. Mange ønsker hjelp til gjennomføring og planlegging av private og bedriftshappenings. Denne uken er intet unntak, og vi har sendt ut flere tilbud på sommerfester, jubileum, og ulike bryllupsdekoroppdrag. Varierte oppdrag vi håper å få være med på å planlegge videre. Vi elsker denne sesongen, og elsker å tilrettelegge slik at kundene våre får være gjest på egen fest.

Nostalgisk tur til gamle tomter

Onsdag ble vi ganske så nostalgiske i strøket vi begge vokste opp. På kalenderen skulle vi på visning til Magic Hotel i Solheimsviken. Sammen med Heidi fra Pievino møtte vi grunderen bak hotellet. En produktiv mann med mange jern i ilden. Magic Hotel er nytt og spennende med nærhet til byen, selv om det også ligger litt tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Hotellet får en flott takterrasse og har en nydelig restaurant som allerede har blitt populær hos både hotellgjester og naboer. Utsikten fra takterrassen er helt fantastisk. Vi gleder oss til flere besøk:)

Etter møtet vandret vi rundt i gatene og mimret om kjente hus og landemerker fra barndommen. Til tross for at det ikke er så mange år siden vi bodde her (synes vi selv…), har området endret seg drastisk fra vi var barn. Det er mye positivt som skjer og det er veldig kjekt å se.

Petter Stordalen på Flesland

Torsdag var vi invitert til åpningen av Comfort Hotel Bergen Airport. Et flott budsjetthotell, og en fantastisk åpning. Stemningen var god fra starten av og gikk også rett i taket.  Selveste Petter Stordalen kom på scenen for å ønske velkommen og skryte av både hotellet og Bergen by. En inspirerende og ekstremt motiverende opplevelse. Festen ble en skikkelig «høydare» som Petter selv ville sagt 🙂 I følge Stordalen selv er det kun 1200 skritt unna den nye terminalen på Flesland, og er et flott konferansehotell. Det er alltid kjekt å være ute på arrangement der vi treffer folk fra bransjen og andre hyggelige bekjentskaper. Vi takker for oss, for god mat og drikke og herlig underholdning.

Morgentrening er herlig

Fredag våknet vi til et nydelig vær. Morgenen måtte bare starte med en forfriskende gåtur. Det er helt nydelig med en slik start på dagen. Det blir lange dager med alt som skal følges opp, så frisk luft og aktivitet er viktig. For å fylle opp lageret med energi og kreativitet, prøver vi på litt morgentrening noen dager i uken. God og sunn helse med en hektisk jobb og hverdag er alfa og omega for at energien skal holde både på jobb og til familien. Vi er heldig som kan prioritere litt egentid innimellom slagene.

Gjest på egen fest

Ukens store oppdrag var en 60 årsdag. Jubilanten ønsket tilrettelegging fra A-Å. Hun har organisert så mange fester gjennom livet, men denne dagen ville hun bare slappe av, kose seg og være gjest på egen fest. Oppdraget startet på Lagunen storsenter der vi blant annet skulle kjøpe inn blomster, og det var mange som var ute i samme ærend. Det ble faktisk tilløp til panikk over blomsterbøttene på Mester Grønn da overivrige konfirmantmødre og bestemødre skulle sikre seg de fineste blomstene. Vi fikk heldigvis det vi hadde på listen vår og kunne løpe videre.

Denne jubilanten ønsket å feire dagen i sin egen leilighet. En del av vår jobb var å bestille alt nødvendig utstyr, rydde og gjøre klart til fest. Deretter skulle vi sørge for kronen på verket- pynte et flott bord. Blomster, bordkort, lys og servietter er nøye planlagt og står i stil til jubilantens fargeønsker. Vi hadde en kjempekjekk ettermiddag hjemme hos Sissel og vi alle sammen var storfornøyd med resultatet. Bordet ble dekket i vårlige farger litt inspirert av en av våre favorittbloggere Anette Wilhelmine. Kombinert med vår egen kreativitet fikk vi dekket et friskt, delikat og vårlig bord. Vi ønsker tillykke med den store dagen og håper festen var vellykket. Med egen intimkonsert i stuen, tror vi at dagen ble helt perfekt. Gratulerer med dagen Sissel- nyt det 🙂

Vi må innrømme det er spesielt givende med disse flotte private kundene vi er så heldig å få. Tilbakemeldingene får vi umiddelbart og vil blir så glad når kundene smiler og er takknemlig for jobben vi har gjort. Det er viktig for oss å gjøre deres dag til den beste, så med en god følelse over et god gjennomført oppdrag tar vi helg med god samvittighet. Det koster tid og krefter, men vi elsker virkelig jobben vår. Likevel må vi innrømme det er godt å kunne slenge beina på bordet av og til. Kanskje vi tar oss en fjelltur eller bruker fridagene til å rydde litt i hagen i vårsolen.

Når vi begynner på neste arbeidsuke er det allerede mai og vi sier velkommen mai – du skjønne milde 🙂

Hilsen Vibeke og Mette-Christine