Min tid som Intern hos Arrangøren er over

Det går nå mot slutten av mitt internship hos Arrangøren. Perioden jeg har vært intern har gitt meg et stort læringsutbytte med betydning for videre karrierevei. Blant annet ser jeg at lagarbeid har gitt meg styrkede kommunikasjonsevner. Mottagelsen jeg fikk da jeg kom inn på kontoret til Arrangøren fra dag en var god og imøtekommende.

Jeg fikk både ballonger og gaver, ble møtt med store smil og gode klemmer. Hos Arrangøren er det ingen typisk hverdag, og det er ikke ofte jeg er på kontoret en hel dag. Hver uke er det nye oppgaver å ta for seg, dette syns jeg var en av de største fordelene ved å jobbe her.

Ved å jobbe i en grunderbedrift,  fikk jeg mange ulike ansvarsområder. Ved å være en del av et mindre team, åpnet muligheten seg for et større læringsutbytte. Å jobbe i en bedrift som Arrangøren har lært meg betydningen av lagarbeid. Flere av oppgavene mine krevde å jobbe i team, da både Mette og Vibeke har ulik bakgrunn og forskjellige arbeidsområder. Dette hjalp meg med utvikling av samarbeids – kunnskaper.

Hver uke var det nye oppgaver og ingen dag lik. Jeg har for eksempel fått være med på kundemøter, tilstelning av bryllup, julebord, Nordic Choice dagene og mye annet spennende. Da jeg først søkte på deres internstilling, var hovedmålet å inneha en rolle som ville være utfordrende og gi meg mulighet til å videreutvikle ferdigheter, og samtidig bygge nye. Imidlertid ventet jeg ikke å få så mange som jeg gjorde! Gjennom perioden utviklet jeg mange personlige og profesjonelle ferdigheter, varierende fra kommunikasjon, til presentasjon, til tidshåndtering.

Internshipet ga meg muligheten til å oppleve sammenhengen mellom teori og praksis, være med på mye moro jeg ellers ikke ville få opplevd og skape et godt forhold med flotte kollegaer. Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å lære så mye i løpet av bare et par måneder. Internshipet hos Arrangøren er noe jeg aldri kommer til å glemme, da det har gitt meg så mye.

Jeg er så heldig at damene ønsker å stelle i stand en ordentlig avslutning for meg på nyåret, som jeg allerede ser veldig frem til!  I tillegg har jeg fått tilbud om fotooppdrag etter endt internship som jeg selvfølgelig takket ja til.

Takknemlig hilsen fra Christine