, ,

Mandag startet som skikkelig blåmandag

Mandag startet som en skikkelig blåmandag for Vibeke forrige uke, bokstavelig talt. Hun hadde nemlig en liten svevetur på snowboard, noe som resulterte i en litt hard landing (og derav ganske mye blått… )Det gikk heldigvis bra og hun er snart på vei ut i bakkene igjen. Mandagen ga oss også et nydelig vintervær og vi tok oss tid til et utendørsmøte ved Gamlehaugen. Se så fint Kong Vinter har dekorert.

Ukene raser unna og januar har så langt vært veldig innholdsrik. Vi har flere nye oppdrag i løpet av de neste uker og måneder. Vi sender ut nye tilbud hver eneste uke og er stadig ute og snakker med nye og potensielle kunder. Det er bare kjempegøy at flere og flere privatpersoner og bedrifter får øynene opp for Arrangøren. Vi digger det varierte og hektiske grunderlivet, ikke minst det å kunne få jobbe med så mange herlige mennesker, både kunder og samarbeidspartnere. Vi får stadig henvendelser fra Østlandet og dette er jo kjempegøy – Kanskje vi bør åpne en avdeling i Oslo?

Tirsdagsmorgen ble vi nesten blåst av stolen i Grieghallen under lanseringen av Sykkel-VM i Bergen 2017. Et flott arrangement i regi av Possibility.  Både  sykkelpresidenten, Thor Hushovd, Bergen Chamber, Johan Kaggestad og Harold Sletten fra Possibility hadde flotte innlegg som virkelig skapte engasjement og forventinger hos Bergens næringsliv. Dette kommer til å bli en super opplevelse for hele Bergensregionen. Vi gleder oss vilt til september og skal definitivt finne på noe gøy langs løypen. Skal du? Alle må delta slik at vi lager den beste folkefesten noensinne 🙂

Onsdag var vi på Grand Hotel Terminus. Her hadde vi et hyggelig møte med Benedicte og ble bedre kjent med alle de spennende hotellene de har i sin lokale gruppe. Et nydelig hotell, og selv om vi har besøkt de flere ganger, blir vi alltid like fasinert av omgivelsene. Gammelt og moderne i en god harmoni. Vi takker for besøket og sees snart igjen.

Torsdag tok vi oss en tur til vårt alternative kontor – på Egon Lagunen. For de som har fulgt oss en stund, var dette «kontoret» mye brukt i begynnelsen av vår grundertilværelse. Vi takker for god service fra de blide folkene som jobber der – Hilsen fra bord nr. 69 🙂

Uken ble til slutt avsluttet med en tur til Flesland og Scandic sitt nye Gullhotell. Dette blir et fantastisk hotell med flotte detaljer, og det er en fryd å gå rundt og titte på alle detaljene i fellesområdene og på de ulike rommene. Mye å glede seg over for oss interiør og designinteresserte. Vi gleder oss virkelig til å det endelige resultatet er ferdig, og ønsker dere lykke til med den siste innspurten frem mot åpningen.

Etter en hektisk uke logget vi faktisk helt av på fredag og tok et kreativt avbrekk sammen med familiene våre. Det er herlig med litt fritid når det blir mye helge og kveldsjobbing. Vi elsker fjellet og å være i aktivitet , så vi har fått noen gode turer ute. Mette testet skiføret på Voss, som var sånn passe, men det var godt med en god luftetur uansett. Da er batteriene ladet og vi er klar for en ny uke med nye muligheter. Velkommen mandag!

Hilsen Vibeke og Mette-Christine