, ,

Julebordsesongen er igang

Dans, dans, dans oppå bordet…. Har du vært på julebord i helgen? Håper stemningen var god, men kanskje like greit at dansingen foregår på gulvet. Vi lever av å skape god stemning og er veldig glad for at julebordsesongen er i gang for fullt. På fredag ønsket vi en svært hyggelig gjeng velkommen til julebord på Kalfaret Brygghus. Det ble kanskje ikke dansing på bordene, men i følge DJ Petter Lavern var det meget god stemning utover kvelden og natten.

Kalfaret Brygghus er et sted vi liker veldig godt. Her finnes flere lokaler under samme tak med hvert sitt særpreg, og med mye historie i veggene. Hansa er jo noe som alle bergensere har et forhold til og du kan her få med deg historier i form av bilder på veggene og elementer fra den gamle virksomheten som er bevart på ulike måter i huset.

 

Tidligere i uken rigget vi til en photoshoot hjemme i stuen til Mette. Her måtte vi krype høyt og lavt og flytte på bord og lamper for å få det beste lyset. Dette var kjempegøy og vi gleder oss til å vise mer av det vi fikk til denne dagen. Bildene skal brukes i en blogg med juletema som publiseres neste uke.

 

Vi har ellers vært mye på farten denne uken. Hos en kunde fant Vibeke et bordtennisbord, men det var dessverre ingen som ville spille med henne…Vi får komme igjen en annen gang 😉 Når vi er på farten, har vi ikke alltid tid til å være på kontoret. Da finner vi andre plasser vi kan jobbe litt mellom møter, som her der vi tok en pause på kafe. Vibeke var effektiv og fikk skrevet på en bunke med bordkort samtidig som vi tok oss tid til en god kopp med noe varmt og godt i ruskeværet.

 

Torsdag var vi på åpningen av Hotel Oleanas nye restaurantkonsept Acido.  Vi ble servert mange ulike små smaksbomber fra deres spennende meny, og som bonus fikk vi også en omvisning på hotellet. Dette hotellet er bare så stilig, en drøm for oss som elsker interiør og design. Vi sier bare Wow! Vi kan tenke oss en overnatting her når som helst 🙂

 

I løpet av uken har vi også fått sendt ut mange nye tilbud. Ikke alle er i rute med juleforberedelsene, men det går helt fint, for vi er klar til å hjelpe. Blant annet er det stor interesse for vårt juleverksted. Juleverksted passer både for bedrifter som ønsker å gjøre noe koselig for sine ansatte med familier i førjulstiden, men er også supert for vennegjengen. Det er også mulig å sikre seg bord på et og annet julebord rundt om i Bergen hvis du enda ikke har bestilt. Gi oss en lyd om du trenger hjelp, for vi vet hva som skjer der ute og har god oversikt over ledig kapasitet.

Vi får stadig flere følgere på vår Facebookside og hver eneste uke får vi hyggelige kommentarer fra mange av dere. Dette setter vi veldig stor pris på – Tusen hjertelig takk 🙂

 

Vi ses snart – Hilsen Vibeke og Mette-Christine