Hektisk i julesesongen for Arrangøren

Ukene går radig unna hos Arrangøren, både på kontoret og ute i felten. Julesesongen byr på høyt tempo der ukene flyr unna og der mandagen innimellom kommer som et brak. Vi er stadig på (h)jul, og i løpet av denne uken har vi fylt opp bilen med julepynt til de kommende julebordene. Det er bare å innse at vi elsker denne tiden på året.

Er det noe vi er over gjennomsnittlig interessert i,  er det dekor. Derfor er det en fryd å få gå på shopping når butikkene bugner over av lekker julepynt i mange varianter. En av våre absolutte favoritter er et sølvreinsdyr vi fant på Bolig og Interiørmessen tidligere i høst. Her snakker vi Glam-julepynt som vi dessverre har verken plass eller råd til å ha på kontoret. Kanskje du kan investere i dette til hjemmet ditt?

I løpet av hektiske førjulsuker skal vi lede både større og mindre arrangementer trygt i havn, og det er mange detaljer som skal på plass.  Mye av denne uken har gått til detaljplanlegging sammen med samarbeidspartnere og kunder. Det er alltid noe som må justeres når arrangementet nærmer seg, og vi er grundige i ethvert oppdrag.

Å finne tid til en prat med nye mennesker vi kan samarbeide med, er også viktig. Denne uken hadde vi et lunsjmøte med en utrolig driftig dame med tusen jern i ilden da hun jobber med både kurs, foto, events og festivaler. Det er alltid kjekt å treffe nye mennesker, man vet aldri når man kan dra nytte av hverandres kunnskaper.

Vi har mottatt bilder fra festen til vinneren av vår dekorbox. Hun brukte vårt tips om garnnøster på bordet fordi hun elsker å strikke. Vi tipset henne også om å bruke dekor i ulike høyder for å skape et spennende uttrykk. Det ble en super fest ser det ut som og vi misunner vinneren utsikten til både havet og omgivelsene. For en nydelig plass, vi kommer gjerne tilbake. Takk for bildene 🙂

Uken vår avsluttes ikke fredag ettermiddag som «vanlige» bedrifter. Vi er så heldig å få spennende invitasjoner innimellom og fredagskvelden ble derfor tilbragt på Grand Hotel Terminus. I godt selskap fikk Mette delta på en vinsmaking med Ingvild Tennfjord i flotte omgivelser. Vinsmakingen var lærerik og morsom, og ga ny kunnskap om vin til både julebordet og nyttårsfesten, og kanskje kommer vi til å dele noen tips med deg. Tusen takk til Grand Hotel Terminus for en flott kveld med både gamle og nye bekjentskaper.

Vi avsluttet uken med pynting på Rekstensamlingene lørdag i anledning et større selskap . Vi elsker å hjelpe til med å sette prikken over ien på et selskap. Og det er ekstra kjekt i et så flott lokale som Pentagon ved Rekstensamlingene sammen med vår gode samarbeidspartner Det Gode Selskap.

Søndagen tilbringes med å hedre våre pappaer og barna våre sine pappaer. Vi benytter anledning til å gratulere dere alle sammen med farsdagen.

PS: Vi har sendt ut et nyhetsbrev med tema juleverksted. Her kan du lese dette. Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss? Registrer deg HER.

Håper du har hatt en flott uke, og er klar for ny novemberuke.

Hilsen Mette-Christine og Vibeke