Ikke lenge til jul, men også tid for disco

Julenissens hjelpere kjenner at det ikke er lenge til jul, og tenk at i dag er det 1. advent. I dag tenner vi et lys for glede. Vi gleder oss over alle de gode opplevelsene vi har underveis i jobben vår og for alle de kjekke menneskene vi møter. Veldig glad er vi også glade for at juletreet ble «reddet» og at den 28. lysfesten kunne gå som planlagt for alle julestemte bergensere som elsker tradisjoner.

Desember kommer uten tvil til å bli travel måned og variasjonen i oppgaver opp oppdrag denne måneden er stor. Denne uken har vi løpt mellom ulike møter og kontoret. På mandag var vi hos Mana Communication for en gjennomgang av ulike strategier og vi synes det er veldig kjekt å stadig bli utfordret med nye markedsføringsideer.

Etter kundemøter blir det mye etterarbeid da vi skal bearbeide informasjonen vi har fått og komme med konstruktive og kreative ideer og forslag til arrangement. Flere tilbud er sendt ut og flere er på vei og spennet er stort fra juleverksted og juletrefester til jubileumsmarkeringer og polarekspedisjon til Finse.

En heldig jente feiret 8-årsdagen sin med jentene i klassen på besøk til en skikkelig discofest. Her ble det stor stemning med masse glitter og stas og discokulen snurrende i taket. Jentene danset og koste seg og det var ingen som ville at festen skulle ta slutt. Enda en gang ser vi at «Disco» er et fantastisk tema som alltid slår an, faktisk like populært hos voksne og barn.

Vibeke har brukt tiden flittig på interiør- og boligstylingkurset hun tar og hun lar seg inspirere av leksene sine. Ukens tips fra Vibeke er å tørre å velge nye farger i fargepaletten, både i interiør og på fest. Dette er noe som kan gi gøye opplevelser også for øyet.

Arrangøren er klar for en ny uke der vi i tillegg til å planlegge desember,også ser lengre frem i tid. Det er faktisk noen som allerede nå tenker frem mot sommeren, og vi har faktisk begynt å sende ut tilbud om sommerfester så langt frem som i juni. Ingenting er bedre enn å planlegge arrangementer i god tid, det betyr bare at det blir mindre stress for alle 🙂

Vi håper at du har hatt en fin helg, og at du har tid til å nyte denne første søndagen i advent.

Hilsen Vibeke og Mette-Christine