Hils på June, vår praksisstudent

June Praksisstudent

I dag vil vi at dere skal hilse på vår praksisstudent June. Vi rakk heldigvis å få et par uker sammen med June på kontoret før vi «stengte ned». June jobber flittig på hjemmekontor og vi har kontakt på mail og telefon.

June heter jeg

Hei! Jeg heter June Lien, og er student ved Høyskolen Kristiania campus Bergen. Jeg tar en bachelor som heter Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling, og i dette semesteret skal jeg være i praksis hos Arrangøren.

Jeg kommer fra en plass som heter Vestnes som ligger i Møre og Romsdal. Så da sier det vel seg selv at noen av mine fritidsinteresser er å gå på fjellet, være med dyr, familie og venner. I Vestnes er vi som i Bergen veldig glad i fjellene våre!

Tidligere har jeg jobbet i mange år i en cafe som heter Fole Godt, et ridesenter i Meråker, en arrangementvirksomhet som heter Laktat, vært i praksis hos en bedrift som heter Plasto. Etter jeg kom til Bergen har jeg vært reisende studentambassadør for Høyskolen Kristiania.

Når jeg er ferdig med utdannelsen min har jeg veldig lyst til å starte min egen bedrift, eller jobbe i en utviklingsavdeling/innovasjonsavdeling i en bedrift. Noe jeg har interessert meg mye for de siste årene er innovasjon og utvikling, og dette er noe jeg har veldig lyst til å jobbe med videre.

Praksisstudent

Nå er jeg altså hos Arrangøren i praksis. Starten av praksis har vært helt fantastisk, disse damene er jo bare utrolige. Gleder meg veldig til resten av denne praksisen!

Noe som er supert ved å være i praksis hos en mindre bedrift, er at man får være med på alt, man får se alt og gjøre det meste. Det fører jo til at jeg sitter igjen med mye erfaring,  og jeg er så takknemlig for det! Jeg har fått være med på planlegging, møter, befaringer og mye mer. Det har vært utrolig spennende å få være med å se på hvordan de opererer i bedriften, og selv få gjøre egne oppgaver som hjelper de og gir erfaring til meg.

Korona-situasjonen

Det som er litt trist nå er at viruset som har spredd seg har satt en liten stopper for det meste i Norge og resten av verden, og det vil også si en stopper for mye av det som skjer i bedriften. Dermed blir praksis litt annerledes en det den egentlig skulle vært, men man kan ikke stoppe opp bare på grunn av det. Det er mye annet som må gjøres og det gir meg erfaring på hvordan man kan håndtere slike hendelser. Jeg kan ikke si at praksisen blir så mye dårligere av dette, det lærer meg bare om hvordan man må omstille seg raskt for å overleve.

Jeg er så utrolig heldig som fortsatt får praksis med disse damene, og setter stor pris på det! Så vi får jobbe litt til på hjemmekontor og så håper jeg på at kontoret snart kan åpnes igjen. Det er viktig at vi er positive og står på! Jeg gleder med til å være med disse damene og lære enda mer 🙂

På kontoret