Fang de fine øyeblikkene

Det er sommer, Kjærlighet i luften og vi spotter er brudepar som ser på hverandre med øyne fylt av beundring og lidenskap. Tenk å få være flue på veggen i dette private og fine øyeblikket og fange stemningen på et bilde. Den viktigste oppgaven til fotografen enten det er et bryllup eller et annen arrangement; fang de fine øyeblikkene.


Denne uken byr vi på et gjesteinnlegg fra en av våre samarbeidspartnere i Oslo; Yolo Events. Yolo har en egen fotograf og de har skrevet dette fine innlegget som sine opplevelser på bryllups og fotooppdrag. 

De ekte øyeblikkene

Det er de ekte øyeblikkene, det naturlige lyset og de unike vinklene som gjør et bilde til et magisk minne. Fotografen i Yolo Events er en lidenskapelig jente som er spesielt fan av bilder som ikke er oppsatte og stive, og hun foretrekker å være en “flue på veggen” framfor en regissør.

På ditt event, enten det er ditt eget bryllup eller annen type event, skal du være komfortabel og ikke tenke på at du må prestere foran et kamera. Fotografens jobb er å bli kjent med kundene i forkant og få dem til å slappe av på selve dagen; det er da man har mulighet til å skape magi!

Enten eventet foregår på en seilbåt på sjøen eller i et stabbur ute på landet, så finner vi de beste spottene som rammer inn dine bilder perfekt. Vi planlegger etter kundenes ønske i forkant av fotograferingen, og drar ut på befaring for å finne bortgjemte perler vi kan lage kunst av. Kun fantasien setter grenser, og vi er ikke redde for å prøve ut nye ting. Vi har blant annet tatt kule bilder på et busstopp langs en landevei, fanget eventyrlige stunder i skogen, foreviget stemningen på en koselig café og lagd urban kunst midt i Oslo sentrum.