Bryllupsplanlegging i ekspressfart

Brudgommen hadde alltid sagt at han skulle gifte seg før han fylte 40 år. Etter å ha vunnet vår Instagramkonkurranse og billetter til Weddingshower, fikk han en småsprø ide. «At Arrangøren klarer å fikse et bryllup for oss, på så kort tid, er rett og slett imponerende og helt priceless», var brudgommens kommentar etter vielsen. Les mer om hvordan det ble bryllupsplanlegging i ekspressfart.

Er det mulig å få gifte seg?

Tirsdag 15. oktober vant Raymond Nesse to billetter til Weddingshower i en Instagram konkurranse vi avholdt. Raskt etter at vinneren ble publisert, tikket det inn en melding til oss: «Hei, har et spørsmål. Er det mulig å gifte seg på messen?». Vi trodde først at det måtte være en spøk, men Raymond hadde vært sammen med kjæresten Gry i 14 år, og de har to barn sammen. Etter en prat på telefonen onsdag morgen ble vi raskt enige om å få det til. Raymond har alltid sagt han skal gifte seg før han blir 40 år. Søndag var det 4o årsdag og siste sjanse! Brudgommen virket som en romantisk og fin type, og vi ønsket derfor å hjelpe. Dette har vi ikke opplevd før, men en slik utfordring kunne vi jo ikke si nei til.

Bryllupsplanlegging i ekspress fart

Det ble ikke tid til noe «Save the date»- kort eller vanlige bryllupsinvitasjoner på Raymond og Gry. Onsdag 16. oktober hev Arrangøren seg rundt, og i løpet av ca. 12 timer var det meste planlagt og tilrettelagt for å få til det hemmelige bryllupet. Å planlegge et bryllup er en prosess på lik linje med andre arrangement vi  jobber med. Å huske på alle detaljer er viktig samt å arbeide med en ting om gangen. Første og viktigste punkt på listen var å få ja fra messeansvarlig for bryllupsmessen. Frode på Din messe ga oss heldigvis et rungende ja og sørget umiddelbart for å få bryllupet inn i programmet. Tusen takk til Frode og hans team på Din Messe for at dere ville være med på dette.

Rekord?

Vi er jo vant til å hive oss rundt og ordne opp i ting, men dette er ny rekord for bryllupsplanlegging. En utfordring og øyeblikk som dette gjør at vi virkelig kjenner på at vi har verdens beste jobb. Å planlegge et bryllup er en prosess som brudepar vanligvis bruker 12-18 måneder på. Brudgommen fortalte underveis at familien var litt skeptisk til om dette ville la seg gjøre. Men de fikk bare beskjed om at han hadde full kontroll med profesjonelle festplanleggere og et helt team av dyktige damer i ryggen.

Da nyheten hadde spredd seg på kontoret og alle hadde hatt noen runder både med kaldsvetting og litt jubel, var det bare til å sette i gang med bryllupsproduksjon. Utgangspunktet var det beste med en lang liste av flotte bryllupsleverandører og utstillere som skulle komme på messen. Det var bare til å sette i gang og ringe, noe som ble en positiv opplevelse. Mange fantastiske leverandører ønsket å være med på å bidra til en flott bryllupsdag for brudeparet. Tusen takk – vi er dere evig takknemlig.

Med på laget fikk vi også Line fra Mana Communication som ble helt i fyr og flamme over det spennende oppdraget vi hadde fått. Med hennes hjelp fikk vi sikret at kommunikasjonen rundt ble håndtert på en profesjonell måte. Hun arbeidet hardt for å fange interessen hos pressen, og var støtte for brudeparet når de ble intervjuet. Flere sendte representanter for å få med seg det som skjedde på messen, og det resulterte i to fine artikler i BA og BT.

Den store dagen

På den store dagen møtte vi en litt nervøs brudgom som var klam i hendene. «Er jeg helt gal ? «, spurte han. «Nei!» svarte vi. «Lokalene og settingen du har valgt for vielsen er muligens litt uvanlig, men selve vielsen skal bli veldig romantisk. Det lover vi.» Foran en så stor og viktig begivenhet er det viktig at alle er godt forberedt og alle detaljer er sjekket ut, og det ble noen spente timer før bryllupet startet. En prat med vigsleren fra Human – etisk forbund gjorde det hele enda mer virkelig. Hun var en fantastisk dame som hadde god innsikt i brudeparet og hadde planlagt vielsen godt, til tross for knapp tid. Dess nærmere vi kom tidspunktet for vielsen, dess sikrere ble vi på at dette ville bli en nydelig opplevelse for brudeparet. Dette var stort for oss også!

En spent brud ankom hotellet sammen med sin søster som også skulle være forlover, og datteren som var så stolt. Hun var overlykkelig over å få være brudepike når mamma og pappa endelig skulle gifte seg. Vi visste egentlig ikke helt hvor mye bruden visste om det som skulle skje, og var derfor spent og litt nervøs. Hun hadde skjønt det meste, tok alt imponerende fint og ga inntrykk av at hun gledet seg. Etter å ha valgt ut en flott brudebukett og sett på ulike hårfrisyrer, på modellene som viste frem brudekjoler på messen, var det meste klart. Stemningen lettet opp når bruden fikk på seg kjolen, og hår og sminke kom på plass. Hun var nydelig!

«Here comes the bride»

Lysene i lokalet ble dempet og det så ikke lengre ut som et messelokale. Stemningen ble helt elektrisk i rommet når konferansieren ba om «absolutt stillhet». Brudgommen kom inn på scenen der vielsen skulle foregå, og Saxofon-Pia begynte å spille, og det var ikke bare brudgommen som var rørt. Etter en nydelig melodi, og ventetid som var nervepirrende for Raymond alene på scenen, entret forlovere, brudepike og brudesvenn scenen. Bruden ble geleidet arm i arm opp gulvet av sin far, og ble tatt godt i mot av en tydelig stolt og rørt brudgom. Camilla Constance fra Human- etisk Forbund holdt en vakker og personlig tale til brudeparet, en tale så vakker at det ikke var mange tørre øyne i lokalet. Etter signatur og ringdeling av nydelige ringer fra Gullfunn, ble vielsen avsluttet med en vakker sang fra Karoline Igelkjøn. Paret strålte og det var rett og slett et magisk og sterkt øyeblikk. Nå er brudeparet Raymond og Gry lykkelig gift. En fantastisk opplevelse som vi kommer til å huske lenge.

Takk til alle som bidro

En lang liste med leverandører bidro til å få ting på plass til den store dagen. De første som hev seg på når vi ringte rundt til utstillerne var Gullfunn. De ønsket å gi både gifteringer og smykker til brudeparet til en verdi av hele 12.000 kr. En kjempeflott gave! Vi er veldig takknemlig for at Gullfunn umiddelbart sa ja, og fikk flere andre til å følge etter.

Tusen takk til Human-Etisk Forbund ved Camilla Constance som var sporty og sa ja til å stille opp på så kort varsel. Uten deg hadde dette ikke vært mulig. Det ble en nydelig og personlig seremoni som virkelig gjorde inntrykk.

Hos Kika brudesalong fikk vi beskjeden vi håpet på, og bruden kunne velge seg en kjole. Raymond ville jo egentlig holde det meste hemmelig, men som de profesjonelle planleggerne vi er, overbeviste vi han om at brudekjolen måtte bruden få prøve og velge ut selv. Uten at bruden fikk finne seg den perfekte kjolen ble det ikke noe bryllup 😉 Raymond hørte heldigvis på oss her, og det tror vi bruden er takknemlig for.

Instinct Menswear Vestkanten leverte en nydelig blå dress med tilbehør til brudgommen og i følge brudgommen har han aldri følt seg så fin. En viktig detalj for en brud på bryllupsdagen er hår og sminke. Dette tok heldigvis Lexander – Din brudestylist, ved Stine seg av, og resultatet ble aldeles nydelig.

Brudebukett, knapphullsblomst, blomster til bryllupsbuen på scenen og roseblader til brudepiken ble levert av  Blomsterdekor Tårnplass. Alt i nydelige farger som passet brudeparet perfekt.

Dyktige Alf fra Bringedal Foto stilte opp som bryllupsfotograf og tok flotte bilder både før, under og etter vielsen. 

Og listen fortsetter:

  • Bjørklund Nesttun leverte nydelige mansjettknapper og slipsnål til brudgommen.
  • Saksofon Pia leverte nydelig og romantisk musikk  under vielse og til innmarsj.
  • Huldra frisør – forloverens hår.
  • Mat og drikke under timene før bryllupet ble levert av Scandic til både brud og brudgommen med forlovere.
  • Det ble også levert smakfulle smakebiter fra Alvøparken Selskapsservice.
  • Glass Thomsen gav brudeparet et Limited Edition fototrykk som gave til brudeparet.
  • Lilleballong  hadde plassert en pidestall av ballonger til inngangen på festlokalet og en ballongvegg som brudeparet kunne bruke til fotovegg under middagen på Zander K.
  • Flere gaver strømmet på under selve vielsen og vi takker så mye på vegne av brudeparet for alle disse.

Dette er et oppdrag vi kommer til å huske for resten av livet. Det var hektiske dager, men så utrolig rørende når resultatet ble så bra. Romantiske som vi er så måtte vi tørke noen tårer vi også.

Vi ønsker de nygifte hell og lykke på sin vei som ektepar.

 

Foto i artikkel fra Bringedal Foto, Fotograf Ole Kristian Olsen og Mana Communication v/ Line C Rolfsnes