, ,

Arrangøren har avholdt sin egen kundekveld og vært i mange spennende møter

Ukene fyker avgårde, stadig nye prosjekter kommer på blokken, kundekveld og nye møter har blitt avholdt. Mandag fikk vi besøk av et fyrverkeri av en dame på kontoret, som ønsker å jobber for oss på prosjekt. Vi føler oss superheldige som mottar mange søknader fra flinke folk. Nå bygger vi opp staben av ”hjelpemannskap” for sommersesongen, og har mange kjekke folk vi ønsker å jobbe med fremover.

Vibeke tok seg også en roadtrip i nybilen på befaring av et klubbhus i Bergen Vest. Her jobber vi med et hemmelig dekoroppdrag. Bilder kommer seinere, da dette som sagt er et hemmelig oppdrag. Vi gleder oss minst like mye som kunden til å se resultatet.

Takterassefest?

Takterrassefest, hage-  eller bakgårdsfest er flotte alternativer til sommerfesten. Spesielt om du ønsker å holde deg i bykjernen. Denne uken har vi besøkt flere av byens bakgårder og takterrasser vi tror vil bli godt besøkt i løpet av sommersesongen. Vi drømmer i alle fall om lyse sommernetter med herlige rytmer, god sommermat og hyggelig selskap. Sett spissen på selskapet med litt lett sommerlig dekor, og vipps- kvelden blir uforglemmelig.

Et av ukens stopp var på Raddisson Blu på Bryggen for et møte og en felles lunsj med Christin fra konferansehjelpen. Tusen takk til Marit Mellingen som ga oss en omvisning og herlig lunsj på 65 North. Vi gleder oss til neste besøk.

Neste stopp var i rustikke omgivelser i Sandviken hos Govisit og CoEvent. Her fikk vi den herlige hyttefølelsen, og kjente det raslet i reisefoten. Til slutt ble det tid til et besøk hos til Mirella og Roger på Nøsteboden. Nøsteboden er fylt med med rustikke møbler og gamle antikviteter av ymse slag. Et stemningsfullt lokale med stor personlighet, som også har en flott bakgård. En bakgårdsfest om sommeren må være helt supert.

Kundearrangement

Onsdag tok vi kontoret med oss ut for å planlegge de siste detaljene før torsdagens kundearrangement. Veldig kjekt å kunne invitere til vår egen kundekveld. Siden vi er ganske så opptatt av detaljer, måtte vi selvfølgelig også ut og sjekke blomsterutvalget i de ulike blomsterbutikkene. Vi var på jakt etter bestemte sorter og farger, og har vi bestemt oss for noe, ja da vil vi ha det  🙂 Det bugner av flotte blomster i ulike fasonger og farger i blomsterbutikkene nå, og viser tydelig at den herlige våren er i anmarsj. Vi blir møtt av fine greiner, grønne planter, blomster i fantastiske farger og ikke minst påskepynt. Vi elsker det!

Torsdag var vi endelig klar for kundekveld. Kvelden var i samarbeid med «De Bergenske» ved Hotel Augustin og Altona Vinbar. Vi startet med noe godt i glasset og en kort presentasjon av «De Bergenske». De lanserer to nye hotell i byen med historisk og moderne sus, og vi må si vi digger navnet. Etter presentasjonen fikk kundene oppleve en fantastisk minikonsert av Spark. De rørte oss med sin fremføring av nydelige sanger med ulike type instrumenter. Konserten satt en lun og varm stemning på arrangementet – akkurat som vi liker det.

Etter opptreden var det tid for en runde med vinsmaking. Her fikk vi både rødt, hvitt og bobler i glasset før vi forflyttet oss videre inn til en av Bergens mer skjulte skatter, Altona Vinbar. For en perle som ligger her ute i C. Sundtgate. Har du ikke vært her ute, så MÅ du ta turen- du vil ikke bli skuffet.

Før kundekvelden startet, hadde vi dekorert bordene med enkle vaser med blomster. Dekoren skulle stå i stil til de røde stolene, den spesielle bardisken og lampene i rommet. Her fikk vi servert en nydelig 3-retters med tilhørende drikke, og vi kunne fornøyd lene oss tilbake. En herlig gjeng med kunder og samarbeidspartnere fikk en flott kveld og det var god stemning i rommet. Tusen takk til alle som kom.

Helgen nærmer seg

Fredag startet med sludd og snø. Det passet Mette utmerket som skulle pakke ned ski og varme klær for en tur til fjells. Før helgen startet tok vi en tur til Gunnar på Eventtjenester og hans nye lokaler på Lønningsflaten. Han har bare så utrolig mye gøy til å fylle et arrangement. Både rekvisita til aktiviteter, utstyr samt rekvisita vi kan bruke som dekorelementer finnes her. Det er supert for oss å slippe å ha alt på vårt eget lager, og kunne leie litt ved behov. Helgen kunne ikke starte enda, og Vibeke dro av sted til Mana Communications for kreativt arbeid og hjelp med innhold av arrangement – Eventmarketing, samarbeid med vårt byrå. Her boblet alle parter over av gode ideer og vi gleder oss til å presentere dette arbeidet for en spennende kunde.

Hurra for fredag og helg som skal brukes til å pleie gode venninner på fjellet for Mette sin del. Vibeke skal nyte helgen med sine kjære og gode venner. Etter noen tøffe møter med skibakken på snowboard forrige helg, har Vibeke fått forbud av Mette om å dra i fjellet… men kommer hun til å lye?? Neppe- det er mulig det blir noen nye fall og knall 🙂

Håper helgen din har vært topp og at du er klar for en ny uke.

Hilsen fra Mette-Christine og Vibeke