,

Ukens høydepunkt – Arrangøren på oppdrag for US Navy

Vi var faktisk på oppdrag for US Navy forrige uke, og det er en fantastisk opplevelse vi stolt må dele med dere. Ukens høydepunkt kommer så absolutt til å gå rett inn i minneboken, for det er ikke hver dag vi får slike henvendelser. Hvordan startet da dette? Vi ble oppringt at en agent, som kontaktet oss etter å ha googlet våre tjenester. Han trengte hjelp til å skaffe utstyr og dekor til en viktig mottakelse. En mottakelse som skulle være på selveste USS IWO JIMA, et amerikansk hangarskip,  i forbindelse med avslutningen av den store NATO øvelsen. Tenk at en telefonsamtale kunne føre til dette. Vi er veldig glad for å ha god Google – synlighet, og utrolig stolt og glad over å ha fått dette oppdraget i havn.

Listen var lang

Listen med ønsket utstyr var lang, og vi brukte mye tid på å skaffe oss god innsikt samt snakke med ulike leverandører i Oslo. Utvalg av cateringutstyr er ikke like stort i Norge som i USA, og en viktig oppgave var derfor å finne erstatninger som kunne være gode nok. Med fantastisk hjelp fra blant annet «Den flyvende tallerken», klarte vi nesten å finne alt som stod på listen.

Det har vært en formidabel arbeidsinnsats i alle ledd, og alle har arbeidet sent og tidlig med dette oppdraget. Vi har snakket over satelitt-telefon og måtte ta hensyn til tidsforskjeller og byråkratiske prosesser i det amerikanske forsvaret. Sent på kvelden, dagen før utstyret skulle leveres, var alle godkjenninger etc. klar og bestillingene kunne gjøres. Litt i siste liten altså… og vi takker alle leverandører for en meget fleksibel ja – innstilling.

Eva Kristin går ombord

Når vi får et slikt oppdrag, må vi kunne se oppdraget helt i havn (bokstavelig talt… :)) Vi sendte derfor Eva Kristin over fjellet for å koordinere alle leveringene og gi en hjelpende hånd til de ansvarlige for mottakelsen. «Yes Sir!» sa Eva Kristin, og gikk ombord med verdens største glis… Med et mannskap på nesten 2000 mann  var dette en overveldende opplevelse. Og det manglet jo heller ikke på hender som kunne hjelpe til å sette opp bord og stoler. Ikke minst fikk hun super hjelp med å binde flotte røde og blå sløyfer. Når alt var ferdig, var det skikkelig amerikansk stemning og alt var klart til å ta imot celebre gjester.

Gode samarbeidspartnere

I tillegg til uvurderlig hjelp fra Den Flyvende Tallerken, fikk vi endelig muligheten til å samarbeide med «Ro and Raff» som vi i lengre tid har fulgt i sosiale medier. En utrolig dyktig blomsterdekoratør som leverte hele 80 blomsterdekorasjoner til mottakelsen. Hun gikk virkelig inn for oppgaven, og laget selv trykk av norske og amerikanske flagg som del av noen av dekorasjonene, og resultatet var helt perfekt. Vi håper virkelig det blir mulig å samarbeide flere ganger med deg, Elis.:) En stor takk også til «Rent a tent» og «Congratulations» som bidro til at alt på den lange listen kom på plass.

Etter en lang dag med rigging om bord, hadde Eva Kristin virkelig funnet tonen med Dave og Glenda («sjefene» for mottakelsen) Som takk, fikk hun med seg en offisiell USS Iwo Jima-cap. Eva Kristin har virkelig gjort en formidabel jobb med dette oppdraget og fikk mye skryt. Nå håper vi bare hun kommer hjem igjen til Bergen, istedenfor å bli med til USA. Vi tror kanskje hun var fristet til å bli en fast del av mannskapet 😉

Skal si vi har det gøy på jobben for tiden 🙂

 

 

Hilsen Mette – Christine og Vibeke