,

Premieredag!

Torsdag 25.09 var det endelig tid for Arrangøren sitt første arrangement. De inviterte var venner og kjente med jenter i alderen 4 til 8 år. Vi valgte å kalle arrangement for et testselskap da det skulle være en test for å prøve ut Arrangørens Teselskap. Mat, drikke, dekor og aktiviteter skulle prøves ut og vurderes av både store og små gjester. Bilen var fylt til randen med pynt, hatter, porselensservise, og mye annet rart som må til for å lage et perfekt selskap. Spenningen var stor når vi dro avgårde Til Liland ungdomshus for å lage til vårt første Teselskap.

I god engelsk Afternoon tea stil ble det dekket på en flott bord med fine kopper, glass med stett og fat med mye godt på. Det ble pyntet både høyt og lavt og tilstanden på kjøkkenet var hektisk. Det ble travle timer før gjestene kom. Fotograf Camilla Waage fra C-Foto kom litt før gjestene for å ta bilder som blant annet skal brukes på nettsiden. Det blir spennende å se resultatet, og jeg gleder meg til å dele bildene.
Når gjestene hadde kommet ble det hektisk ved kurvene med hatter og smykker. Det var veldig populært å prøve litt forskjellig foran speilet. En flott hatt må til når en skal i teselskap. Vel på plass ved bordet valgte alle jentene kakao fremfor te selv om det var aldri så mye teselskap. Det så ut som om jentene satt stor pris på å få servert kakao i de fine koppene. Det mest populære på bordet var de hjerteformede sandwichene med blåbærsyltetøy. Småkakene og fruktsalaten var også godt likt.

Etter litt mat og drikke var det tid for aktiviteter. Først var det konkurranse om å treffe blink med en tepose, så den stadig like populære stol leken. Det hele ble avsluttet med at jentene poserte på scenen med de fine hattene. Alle jentene takket fint for seg og det virket som de hadde hatt det kjekt. Vi følte vi lærte mye av denne erfaringen, og noen justeringer må til, men alt i alt var vi veldig godt fornøyd med gjennomføringen av arrangementet og responsen vi fikk fra gjestene.
Takk til alle som kom!

Mette-Christine