Uken startet med at Mette møtte opp på kontoret til Mana Communication for jurymøte i konkurransen «Vinn ditt bryllup». Stemningen var høy og engasjementet stort, og dette åpnet romantikkens uke for oss.

Vi fikk en heftig jobb med å gå igjennom over 100 søknader, da det var mange flotte bidrag innsendt. Ingen enkel jobb å velge mellom alle disse, men etter nøye vurdering var juryen helt enig om de 50 parene som skulle delta på den eksklusive bryllupsmessen på Rekstensamlingene søndag 19. februar.

Uken har i det hele tatt vært preget av romantikk med Valentinesdagen på tirsdag. Da ble nemlig begge to overrasket av våre menn med nydelige blomster. Vi er heldige som har forståelsesfulle menn som holder ut med oss i vår travle grundertilværelse. Tusen takk til dere begge to 🙂

Lørdag var vi på Laksevåg senter med en stand i forbindelse med temaet Bryllupslørdag. Her møtte vi mange flotte brudepar som kom for å slå av en prat. Vi fikk fortalt litt om hva vi kan bidra med for at deres bryllupsdag skal bli en drømmedag, og Vibeke fikk også frisket opp sine gamle serviettbrettingskunster. En stilig sommerfugl så dagens lys. Vi er stolt over vårt nye markedsmateriell som ble laget klart til denne messen. Godt fornøyd med vår nye roll-up med egenprodusert design ble dette en god stand for oss kombinert med ballongbuketter. Tusen hjertelig takk til Lilleballong som sponset oss med noen flotte ballongbuketter som vi hadde med oss både på lørdag og på søndag. Det er så kjekt å bestille fra dere når dere alltid leverer og skjønner så godt hva vi vil ha.

Arrangøren på shopping

Videre har uken vært preget av mye shopping for å finne det perfekte tilbehøret. Dette skulle benyttes til  de 12 bordene vi dekorerte til Bryllupsmessen på Rekstensamligene. Med vår erfaring og innsikt i hvor det finnes gode tilbud og dekor, gjør vi dette med stor glede. Noe nytt ble kjøpt inn og noe brukt fant vi på Fretex. Dette kan virkelig være skattekiste hvis du er på jakt etter noe unikt. Og for å få de siste detaljer på plass, leide vi også inn noe dekor fra Finn Schjøll på Lagunen.  Takk til Gwen for at du alltid har et smil når vi kommer og gir oss gode råd når vi trenger det. Resultatet av alle innkjøpene ble meget bra.

Et vinnerpar skal kåres

Søndag var en dag vi hadde ventet på, og vi kunne faktisk kjenne på kroppen at stemningen bygget seg opp. Endelig skulle vinneren av bryllupskonkurransen kåres, og romantikken kunne virkelig føles på blant 50 nydelige og forventningsfulle par.

Timene før arrangementet ble brukt til å dekorere ulike typer bord, og vi må rette en stor takk til flinke og kreative ELM designkollektiv for nydelige bordkort og menyer. De passet som hånd i hanske med vår borddekor- helt strålende.

På messen fikk vi også satt opp vår engen stand i utstillerområdet, og hadde mange fine samtaler med hyggelige par. Ekstra morsomt at det også ble tid til en kort photoshoot med dyktige Ole Kristian Olsen fra Fotogruppen. Vi smilte bredt til fotografen og er meget fornøyd med resultatet. Alltid kjekt med fotografer som finner det beste i en og prøver alle triks for at du skal se bra ut…

Oppsummert kan vi si det var en flott dag med stor stemning blant de forventningsfulle brudeparene. Det Gode selskap serverte smaksbomber på sin prøvemeny og Petter Lavern fra DJ-Gruppen kjørte oss opp med herlige rytmer. Under trekningen ble det virkelig gåsehudfaktor i salen og et sterkt øyeblikk når vinnerparet ble kåret. Dette kan du se på Det Gode Selskaps Facebookside- der dette er filmet live (Anbefaler deg å se)

Gratulerer til et helt nydelig par som vant førstepremien og kan glede seg over blant annet dekor fra oss, og med flere dyktige samarbeidspartnere en premie på hele 125.000 kroner. Dette har vært en utrolig kjekk kampanje å delta på. Nå håper vi også resterende brudepar ble inspirert og vil følge sine drømmer om kirkeklokker og et ja fra sin kjære. Vi hjelper dere så gjerne alle sammen 🙂

Nå er vi klar for ny uke, og har mye spennende på agendaen fremover. Følg med for mer 🙂

Hilsen fra Mette- Christine og Vibeke