Har du tenkt på et frieri til din kjære? Drømmer du om det perfekte romantiske øyeblikket og et ja til evig kjærlighet?

Det er kanskje litt nytt i Norge at andre hjelper til med et frieri, men i utlandet er dette ganske så vanlig. Vi har allerede hatt gleden av å skreddersy frieri. Det ble krydret med både opplevelser, vill natur og romantiske omgivelser. Hva skal til for å gjøre ditt frieri annerledes og personlig og noe som passer for akkurat dere?

Les videre, her gir vi deg 3 gode tips på deres livsopplevelse. PS! Det er snart Valentinsdag, 14.02

1. Ikke sikker på hvor du skal begynne eller hvordan du skal få satt planene ut i livet?

Når du skal starte prosessen, er det viktig å søke råd fra han/hennes venner og familie. Det er viktig å gjøre litt forarbeid og få svar på en del spørsmål. Hva som er et perfekt frieri avhenger av hvilken personlighet og interesser kjæresten din har. Er hun/han glad i sport, kunstinteressert, reiselysten eller glad i natur og fysiske utfordringer? Er hun/han et sommer eller vintermenneske? Er det steder din kjære elsker eller som du ønsker at din kjære skal få oppleve? Kanskje dere har et sted som betyr mye for dere der frieriet kan finne sted? Finn svarene og bruk dem til å legge en perfekt ramme rundt frieriet.

2. På Geilo eller i Paris?

Hvor du skal fri, avhenger selvfølgelig litt av budsjettet ditt, men det finnes muligheter for ethvert budsjett. Du må ikke nødvendigvis reise eller ta inn på et dyrt hotell, for å legge romantiske rammer rundt frieriet. Kanskje det perfekte stedet er på toppen av et fjell etter en flott tur dere går sammen og har minner fra?

En shoppingdag i byen kan for eksempel avsluttes med en togtur til et romantisk hotell på Geilo. Vel oppe på fjellet venter en hotellsuite med romantisk dekor og ringen kan du seinere gjemme under puten. Har du råd til det, kan du velge å reise lengre bort. Romantiske Paris eller Roma passer perfekt for et frieri. Men andre steder i både inn og utland kan skape den magien du ønsker. Overraskelsen er ikke selve turen, men at du har lagt en plan for din kjære. Det å gjøre noe romantisk og uventet for han eller henne er stort. Alle mennesker liker å bli satt pris på, og med en god plan blir du også roligere.. (ok da, helt rolig skal du ikke være under et frieri… men vi håper du får et JA.)

3. Hvordan kan en planlegger hjelpe deg?

En planlegger vil være din beste venn i denne prosessen og vil kunne hjelpe deg å unngå å gjøre den vanligste feilen. Sett fra et kvinnelig ståsted; en stor feil er at det ikke er en plan på frieriet. Du vil at dere skal nyte den spesielle dagen, og tro oss – all tid som går med til planlegging vil du få igjen. Kjæresten din vil være deg evig takknemlig om du har gjort en innsats for å gi han/henne den uforglemmelige romantiske opplevelsen, og dette minnet vil leve videre for alltid. Kanskje du er nervøs for å involvere venner eller familie fordi du er redd at de skal røpe seg? Vi kan være din allierte og lover å ikke ødelegge overraskelsen.

La oss hjelpe deg å sette sammen en drømmeplan basert på dine egne eller våre idéer. Vi kan skreddersy for deg, eller sammen med deg finne den perfekte planen for ditt frieri. Vi gleder oss til å høre fra deg 🙂

Til lykke med kjærligheten, og ha en fantastisk Valentinesdag – Hilsen fra Mette- Christine og Vibeke