Arrangørens reise første halvår 2016

Sommerferien er rett rundt hjørnet. Wow for et halvår det har vært – Helt formidabelt faktisk. Vi har jobbet hardt og målrettet med vår aktivitet og synlighet i sosiale medier etter at vi fikk utarbeidet en utdypende markedsstrategi av vårt kommunikasjonsbyrå før 2016 startet. Vårt arbeid er gjort i samarbeid med Mana Communications AS, der vi loses stødig på veien av lederen Line C. Rolfsnes. Tusen hjertelig takk for at du løfter oss opp, motiverer oss og gir oss utfordringer. Du har et ekte engasjement og et innovativt blikk og vi setter stor pris på samarbeidet med deg.

Her kan du lese en litt om det gøye vi har fylt disse månedene med «Arrangørens reise første halvår 2016»:

I januar lanserte vi vår gjenbrukskonkurranse som skapte masse engasjement på Facebook. Takk for flotte og kreative bidrag. 20. februar ble finalen avholdt hos Fretex, der Vicky Holmedal ble kåret som vinner. Bergensavisen dukket opp på finaledagen og laget denne flotte reportasjen.

Vi oppnådde også tusen likes på Facebook og valgte en utradisjonell måte for å takke dere alle sammen- vi lagde en video, og wow for en herlig mottakelse den fikk. Vi er umåtelig takknemlig for at dere heier på oss. Det varmer i hjertet og gir oss motivasjon til å fortsette.

Med påskeferien rett rundt hjørnet, og blogg med tips nedfestet, tok vi turen til Gamle Bergen for å lade litt i det fine vårværet. Det er viktig med litt lek og latter for å kunne være kreative og motiverte. Her fikk vi ny giv.

Vårens store høydepunkt var et stort kundearrangement for en spennende kunde på Rekstensamlingene. Det var en super reise fra idemyldring til det endelige resultatet. Hele konseptet, som vi valgte å kalle «Dinnershow» ble skreddersydd fra A-Å; Lokalet, artister, mat og dekor. Det ble en fantastisk kveld, responsen fra gjestene var overstrømmende, og vi er lykkelige – Vi lever for å gi kundene våre opplevelser som blir husket. Takknemlig for at denne kunden nok en gang tok sjansen på å stole på vår kreativitet, og vi håper at flere kan få gleden av dette konseptet.

Juni – et desidert høydepunkt var arrangementet der vi som en av mange aktører ble innleid til et stort privat jubileum. Vi dekorerte garderober, loungeområde, greenrooms til artister og på flotte Statsraad Lehmkuhl. Vår dekorering i samarbeid med Finn Shjøll Blomster ga et topp resultat. Prosjektet var omfattende og som del av et stort team var det lærerikt og inspirerende. Alle jobbet hardt for å skape det perfekte uttrykk og selve festen ble en magisk opplevelse. Helt fantastisk å få jobbe med CIC, Arrangement Tjenester, Det Gode Selskap og Bright. Spennende og lærerikt fra start til slutt.

Vi fikk også Fanaposten på besøk i juni, og de lagde en flott reportasje. En hyggelig intervjuopplevelse, der artikkelen formidlet tydelig hvem vi er. Utrolig kjekt å få massive tilbakemeldinger fra dere på artikkelen. Les artikkelen her.

Personlig shopperoppdrag har stått i kø i år – både brudepar, konfirmasjoner, årsfester, bursdager og andre jubileum. Vi har fartet Bergen rundt (om ikke verden rundt) for å finne den rette dekoren. Vi elsker å skape den røde tråden –  vi tar gjerne imot flere oppdrag.

Vi har gjennomført private og bedriftsarrangement i alle størrelser, sommerfester, dekoroppdrag, nydelige bryllup, konfirmasjoner, utdrikningslag og jubileumsfester. Tiden er benyttet til å møte eksisterende, nye og potensielle samarbeidspartnere. Vi er helt avhengig av gode leverandører og partnere for å kunne levere arrangement av høy kvalitet til våre kunder. Tusen takk til dere alle sammen.

Travle uker for de fleste før det er ferietid og vi skal ta oss noen velfortjente uker fri. Sosiale medier sover derimot aldri, og vi har lagt planen for hele sommeren. Det gjør at vi virkelig kan se frem til å nyte lange dager med familie og gode venner, og klargjøre oss til en utrolig spennende høst der vi vil lansere en stor nyhet.

Vi ønsker deg en strålende sommer og takk for at du følger Arrangøren. Vi gleder oss til nye spennende eventyr og opplevelser og håper at du fortsetter å følge med på det vi driver med.

GOD SOMMER!

Hilsen Mette-Christine og Vibeke