Arrangøren lanserer Halloween dekorbox

Kan dette fortsette? Altså høstværet? – Det er bare helt nydelig.

Det nærmer seg Halloween og denne uken har det vært stort fokus på feiringen. Liker du å invitere til fest, er dette virkelig en anledning til å slå seg løs med pynt og effekter. Vår tidligere intern Miriam, som fortsatt studerer i USA, har delt sine tips om hvordan du gjennomfører en ekte Amerikansk Halloweenfeiring. Les mer i bloggen. Vi er stolt av å lansere et nytt produkt: For å gjøre det lettere å skape den riktige stemningen, samt spare deg for tid, har Arrangøren satt sammen en spennende Dekorbox du kan kjøpe. Arrangøren lanserer Halloween dekorbox- se her for bestilling og mer informasjon.

Denne uken var jeg så heldig å få  bli med Mana Communication på Salgs- og Reklameforeningens sin 91 års dag. Gratulerer med overstått til SRF- jeg kommer gjerne igjen for faglige input og nettverksbygging.

Uken ga også et spennende oppdrag- muligheten til å hjelpe en grunderbedrift med min kreativitet i samarbeid med Mana Communication. Formålet var å hjelpe bedriften med å være tro mot sin visuelle profil i forbindelse med en messestand. Dette var kjempegøy og jeg gleder meg til å følge disse videre. Denne bedriften har et meget stort potensiale. Håper standen i Grieghallen ga uttelling.

Lørdag besøkte Mette og jeg vår favoritt messe, Interiør og Boligmessen i Grieghallen. Her bugnet det av inspirasjon og kreativitet. Masse flotte folk på de ulike standene og stor honnør til Possibility og Trude Våga for glimrende gjennomføring. Søndag er det fridag og for min del skal den nytes i fulle drag sammen med familien.

Takk for at du følger Arrangøren – Det er den beste motivasjonen vi har. Vi ses 🙂

Hilsen Vibeke