Arrangøren har fått sin første intern

Vi er så glad for at vi i vinter valgte å søke etter intern, og har gledet oss siden i vår. Etter måneder med nedtelling, var det endelig oppstart i forrige uke, og for en pangstart. Vår nye intern heter Christine og studerer PR og Markedskommunikasjon. Ved BI har hun også spennende verv som bedriftskontakt for karrieredagene og intern arrangementsansvarlig for BIS Entertainment. Hennes varierte kunnskap og erfaring passer oss perfekt. En skikkelig kunnskapsrik og hyggelig jente vi gleder oss til å ha med på laget. Dette blir helt supert 🙂

Første dag på jobb

Hun tok oss med storm allerede første arbeidsdag, og viste modenhet og et stort engasjement.  Analyser og markedsplaner ble gjennomgått og nye ideer er allerede kommet opp.  Hun er oppdatert på kommende arrangementer og har mange gode innspill. For å vise hvor mye vi setter pris på henne, hadde vi også laget en liten goodiebag til henne. I den var det en fin skrivebok, blokk til å lage huskelister og en flott kopp. Heldigvis er Christine en tedrikker som oss (Vi må bare huske på å ha melk i kjøleskapet :)) En kjekk start på samarbeidet vårt.

Hva gjør en intern hos Arrangøren?

En av fordelene hun vil få hos vår grunderbedrift, er muligheten til å delta i en veldig variert arbeidsdag. Hun vil ikke bli satt til å koke kaffe (som vi heller ikke liker…), men det kan selvsagt være hun må løpe ærender, som vi også gjør for våre kunder. Vi har planer om å inkludere Christine mest mulig i Arrangørens arbeid, både faglig og sosialt, og gi henne frihet til å bidra så mye som hun selv ønsker. Alt fra deltakelse i faglige- og kundemøter, nettverksarrangement, konseptutvikling, arrangementsgjennomføring og arbeid med sosiale medier. Hun har et smittende smil, er faglig dyktig og veldig dedikert og vi tror alle som får møte henne blir like begeistret som oss.

Vi gjør ikke bare vår nye intern en tjeneste med å tilby relevant erfaring, men hun hjelper også oss. Ved å se på Arrangøren med nye øyne, og gi oss nyeste kunnskapen fra skolebenken, samt tilføre arrangementserfaring, kan vi også lære av henne. Hun har nye kontaktflater og nye ideer og er flink til å ta bilder. Dette vil komme godt med hos oss. En vinn – vinn situasjon.  Dette blir en fantastisk høst.

Velkommen til Arrangøren, Christine 🙂

Hilsen Mette- Christine og Vibeke