Bergen Personal

Kundearrangement

Bergen Personal ønsket hjelp til å skreddersy sitt årlige kundearrangement. Vi sørget for all tilrettelegging, innhold og logistikk. De ga oss stor kreativ frihet i planleggingen.

Arrangementet fant sted på OSS Craft Destillery. Et industrielt, annerledes og unikt lokale som ga en helt spesiell ramme rundt arrangementet. Lokalet gav oss kreative ideer om innold i arrangmentet for å skape en helhet. Blant annet stod «Det Gode selskap» for en spesiallaget delemeny der lokale råvarer og råvarer fra destilleriet fikk spille en viktig rolle.

Under arrangementet fikk gjestene en omvisning på anlegget og selvfølgelig også smake på de ulike produktene som lages her. Et høydepunkt for mange var at selveste Stig Bareksten stod for omvisning og smaking. Ellers ble programmet krydret med en aerialartist, en musikalsk artist og en DJ med saksofonist. God stemning hele veien.

Takk for tilliten nok en gang Bergen Personal og takk til alle gode samarbeidspartnere for sine bidrag for en flott helhet.

«Arrangøren AS er for oss en viktig samarbeidspartner når det kommer til disse kundearrangementene. Her får vi hjelp av to kreative Arrangøren som kommer opp med den ene gode ideen etter den andre, og gjennomfører med glans gang etter gang.»

«Bergen Personal AS arrangerer hvert år diverse opplevelser for våre kunder og ansatte. Disse arrangementene er viktige for oss for å vise at vi sitter pris på alle kunder som hver dag benytter vårt forretningskonsept og at vi har ansatte som står på og jobber hardt for at vi skal nå våre mål. Tilbakemeldingene vi får fra våre gjester om «nok et flott arrangement og opplevelse», gjør at det er enkelt for oss å benytte Arrangøren AS.»

ØNSKER DU ET LIGNENDE EVENT?