FESTNINGEN

Decoransvalig VIP området

Festningen er Midt-Norges største musikkfestival innen sjangrene EDM, pop, hip hop og urban. Festivalen arrangeres på Kristiansten Festningen i Trondheim. Arrangøren As var innleid som dekoransvarlige og hadde ansvar for å dekorere og pynte VIP-arenaen på festivalen.

I forkant av festivalen hadde vi ansvaret for å utarbeide en dekorplan som ble godkjent av Festningen. Etter at planen var godkjent var vi ansvarlig for bestillinger og planleggingen av selve jobben. VIP-en var en egen sone der publikum måtte betale ekstra for å komme inn så det var viktig at dette området hadde en egen profil og at de som hadde betalt seg inn dit skulle få en VIP-følelse på området.

Jeg, som var hovedansvarlig for VIP-arenaen erfarer Mette og Vibeke i Arrangøren som dyktige, kreative og pliktoppfyllende. De har god kapasitet, er løsningsorienterte og har alltid et smil om munnen. Jeg var ikke i tvil om at de kom til å gjøre en god jobb, og jeg var alltid trygg på at det kom til å bli det beste resultatet. På vegne av Festningen gir jeg Arrangøren mine beste anbefalinger.

Ingvild Vikan – VIP ansvarlig

ØNSKER DU ET LIGNENDE EVENT?