Cramo Norge

CRAMOlympics

Planlegging og gjennomføring Kick-off for Cramo Norge januar 2019. Ledelsen ønsket seg temaet «Vinterleker» for å markere 25 års jubileet OL på Lillehammer. Ønsket var å gjenskape den gode stemningen og lagånden.

Vi elsker kreative ideer og koste oss med planleggingen av dette arrangementet. Når temaet var på plass, var dette med oss i alle deler av arrangementsplanleggingen. En helhetlig plan rundt stemning, aktiviteter, underholdning, logistikk og branding etc. Etter mye research rundt lokasjon for arrangementet falt valget på Sundvollen hotell. Et flott hotell med fantastiske fasiliteter og det beste av alt; en vinterpark med god plass til å drive vinterleker utendørs og for gjennomføring av seminar, middag, underholdning etc. innendørs.

Det ble tid til et faglig seminar før vinterlekene startet med oppstilling av lag og innmarsj til «stadion». For å få ekte Lillehammerfølelse, sørget vi for ha en skikkelig åpningsseremoni, flaggbærere for hvert lag, åpningstaler og vetter i originale vettedrakter for å skape stemning. En aktivitetsleverandør fra Oslo hjalp til med planleggingen og gjennomføringen av selve vinterlekene. De gjorde alt for å tilpasse seg både våre og kundens ønsker og behov. En fantastisk gjeng med dyktige mennesker!

Ettermiddagen fortsatte med afterski og grilling før kvelden ble rundet av med en flott middag med strålende underholdning. Et liveband fikk stemningen i taket og folk på dansegulvet.

CRAMO samarbeidet med Arrangøren AS i forbindelse med vårt Kickoff for 200 ansatte. Tema for Kickoffen CRAMOlympics, vi ville feiret at det var 25 år siden OL på Lillehammer.

Vi valgte å knytte til oss en samarbeidspartner, da vi av erfaring vet at det går mye intern tid på planlegging og gjennomføring av slike arrangement.

Arrangøren har vært med prosessen fra A-Å, det eneste vi hadde var selve ideen på tema. De stod for nesten alt av det praktiske og hadde kontakten med alle de aktuelle underleverandørene. Arrangøren har vist stort engasjement og eierskap i hele prosessen. Arrangøren var også til stede på selve dagen, som gjorde at arrangement komiteen kunne være med på de ulike aktivitetene på selve Kickoffen. En profesjonell og dyktig arrangør som vi gjerne samarbeider med igjen!

ØNSKER DU ET LIGNENDE EVENT?