FIRMANAVN

Bergen Personal

Denne kunden har årlige arrangement, og de gir oss alltid friheten til å utvikle nye konsepter fra år til år. – kjempe gøy! Dette året ble det Festival som tema.

Røkeriet på Verftet passet perfekt som location. Ikke minst har Røkeriet en kreativ kjøkkensjef som laget streetfoodmenyer tilpasset vårt konsept. Vi forvandlet Røkeriet til et kult festivalområde med ulike matboder og spiseplasser. Mat og drikke var fra Mexico, USA, Asia og Spania og hvert område ble dekorert etter tema.

Musikalsk underholdning fra scenen var en selvfølge, og med på laget fikk vi Oh Snap. De spesiallaget et festivalprogram med innslag fra ulike epoker. Som krydder til Festivalen fikk vi Kjellemann som i kjent energisk stil pisket opp stemningen som konferansier.

Vi liker å tilføre spesielle detaljer for å understreke et tema. Denne gangen trykket vi Festivalpass med kundens logo og eget festivaldesign som alle gjestene fikk utdelt ved inngangen.

Vi elsker å gå på festival selv og det så ut som gjestene på denne festivalen hadde en bra kveld. Dette konseptet likte vi godt og dette er noe vi gjerne gjør igjen.

«Arrangøren AS er for oss en viktig samarbeidspartner når det kommer til disse kundearrangementene. Her får vi hjelp av to kreative Arrangøren som kommer opp med den ene gode ideen etter den andre, og gjennomfører med glans gang etter gang.»

«Bergen Personal AS arrangerer hvert år diverse opplevelser for våre kunder og ansatte. Disse arrangementene er viktige for oss for å vise at vi sitter pris på alle kunder som hver dag benytter vårt forretningskonsept og at vi har ansatte som står på og jobber hardt for at vi skal nå våre mål. Tilbakemeldingene vi får fra våre gjester om «nok et flott arrangement og opplevelse», gjør at det er enkelt for oss å benytte Arrangøren AS.» – Øyvind Sansdstå, Bergen Personal

ØNSKER DU ET LIGNENDE EVENT?